Siirry suoraan sisältöön

Kevennä velkataakkaa – Järjestä lainasi uudelleen

Meistä jokainen on ollut tilanteessa, jossa palkka on juuri saapunut tilille, mutta suurin osa vaivalla hankituista tuloista menee suoraan laskujen- ja muiden pakollisten kulujen maksamiseen. Moni meistä kokee erityisen suurta painetta siitä, miten rahat tulevat jatkossa riittämään, kun elinkustannuksetkin ovat nousseet huomattavasti.

Luotto.net esittää sinulle ratkaisun, jonka avulla sinäkin voit pienentää velkataakkaa. Nyt heti!

Yhdistelylaina on paras ratkaisu

Vain harva tietää miten yhdistelylainat toimivat ja siksi monet ovat jääneet oman onnensa nojaan yrittäessään selviytyä veloista yksin. Yhdistelylainan avulla yksikään lasku ei jää enää rästiin ja yhdenkään laskun eräpäivää ei tarvitse siirtää.

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä ylitöitä tai yrittää hankkia lisätuloja.

Hae yhdistelylainaa nyt ja vaihda kalliit lainat, osamaksut ja muut luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Miten järjestelylaina toimii?

Järjestelylaina on tavallinen laina, jonka tarkoituksena on parantaa omaa henkilökohtaista taloutta. Yksinkertaistettuna järjestelylainan käyttäminen tapahtuu näin:

  • Laske yhteen nykyiset velat, luotot ja osamaksut
  • Hae yhdistelylainaa, jonka vastaa edellä mainittua summaa
  • Suunnittele sopiva takaisinmaksuaika ja siirry täyttämään hakemus
  • Maksa uudella halvemmalla lainalla nämä kalliit maksut pois heti
 

Jos oletetaan, että tavallisen luottokorttivelan tai osamaksun korko on yleensä noin 20 prosentin luokkaa, voit säästää lainakuluissa jopa puolet, kun haet yhdistelylainaa, jonka korko on 10 %.

Vastaavasti myös esimerkiksi 800 euron kuukausittainen lyhennys vaihtuu 400 euron lyhennykseksi ja sinulle jaa käyttöösi 400 euroa enemmän kuukaudessa!

Järjestelylainaa haetaan siis kuten mitä tahansa muuta vakuudetonta lainaa, eli sinun ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia lainallesi. Voit siis helposti yhdistää lainasi suoraan netissä!

Velka on suurin stressin aiheuttaja

Useiden tutkimusten mukaan ylivoimaisesti suurin osa kotitalouksista stressaa ja painii velkaongelmien kanssa. Jatkuva kysymys on riittääkö rahat seuraavan kuukauden tarpeisiin ja koska taas joudutaan turvautumaan lainaan.

Lainojen yhdistäminen on helppo ja nopea tapa vähentää stressiä saman tien. Samalla sinulle jää kuukaudessa käyttöösi satoja euroja enemmän, jotka voit käyttää, vaikka itseesi tai sijoittaa eteenpäin. Älä enää koskaan valitse kallista lainaa, vaan ota edullisin.

Voit koska tahansa vaihtaa vanhat kalliit lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat useita yhdistelylainatarjouksia jo minuuttien kuluessa. Sopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla, jonka jälkeen uusi yhdistelylaina on tililläsi nopeasti.

Vaihda kalliit lainat edullisempaan nyt!

Aloita lainojen yhdistäminen maksuttomassa palvelussamme. Kilpailutamme lainasi kymmenillä pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Tämä takaa sen, että saat lainaa todennäköisemmin ja huomattavasti edullisemmin kuin muualta. Voit helposti vertailla eri lainatarjouksia keskenään ja muista, että sinun ei tarvitse ottaa vastaan yhtäkään lainaa, jos korko ja kulut eivät miellytä sinua!

  1. Aloita yhdistelylainan hakeminen
  2. Vertaile lainatarjouksia
  3. Vastaanota lainarahat ja maksa aikaisemmat kalliit lainat pois
 

Luotto.netin maksuttoman vertailun ansiosta voit tehdä tuhansien eurojen säästöt heti. Kokeile nyt ja ylläty positiivisesti, miten lainojen yhdistäminen todella toimii!

Yhdistä lainat 60.000€ asti ja säästä rahaa – Saat lainatarjoukset heti

Aloita yhdistelylainan hakeminen tästä. Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja saat useita lainatarjouksia heti. Lainaa ei voi vahingossa nostaa tilille – se pitää erikseen vielä vahvistaa.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.