Siirry suoraan sisältöön

Joustoluotto

Hae joustoluotto edullisesti kotimaisesta Luotto.net palvelusta. 

Palvelumme on täysin läpinäkyvä ja ennenkaikkea turvallinen. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi vain muutamassa minuutissa.

Palvelumme on maksuton eikä hakemuksen lähettäminen velvoita tai sido sinua mihinkään. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä puolestasi.

Voit saada yhdellä, nopealla nettihakemuksella useita edullisia lainatarjouksia hakemaasi summaan.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
155.56€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Edullinen joustoluotto löytyy lainojen kilpailutuksen avulla. Täytä ilmainen hakemus ja katso minkälaisen koron voit saada lainallesi.

Voit hakea vakuudetonta joustoluottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Joustoluotto on mahdollista maksaa takaisin nopeammalla aikataululla, ilman lisäkustannuksia.

Joustoluoton todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen ja se määräytyy hakemukseen täytettyjen tietojen perusteella. Vuosikorko voi minimissään olla 4,99 % ja maksimissaan 38 %. Maksuttoman hakemuksen avulla voit selvittää korkotasosi.

Joustoluotto heti tilille

Täytä maksuton lainahakemus Luotto.net palvelun kautta ja voit saada joustoluoton heti tilille. Palvelumme kautta tavoitat yli 30 lainantarjoajaa vain hetkessä.

Palvelumme kautta voit hakea joustoluottoa netistä jopa 60 000 euroon saakka. Et tarvitse turhia vakuuksia tai ketään takaamaan lainaasi. Joustoluoton hakeminen on ilmaista ja ei-sitovaa. 

Voit siis käyttää palveluamme maksutta ja katsoa henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Voit hakea palvelustamme vakuudetonta joustoluottoa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Voit valita itsellesi parhaiden sopivimman takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä.

Täytä nyt maksuton lainahakemus ja saat lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa. Kilpailutuspalvelussamme olevat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kilpailuta ja vertaile edulliset joustoluotot helposti

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksesi, kilpailutamme pankit ja lainanmyöntäjät puolestasi ilmaiseksi. 

Mikäli hakemuksesi täyttää lainansaannin edellytykset, saat lainatarjouksia hetkessä.

Voit saada henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainantarjoajilta, jotka voivat tarjota sinulle edullisia joustoluottoja. 

Voit saada alustavia lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluessa. Voit tarkastella rauhassa tarjouksia ja vertailla niitä. Sitten valitse itsellesi kaikista sopivin ja edullisin joustoluotto.

Kun kilpailutat joustoluotot palvelumme kautta, säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa ja kilpailuttaa yksittäisiä luotonmyöntäjiä, vaan me teemme sen puolestasi. Joustoluottojen kilpailuttaminen käy netin välityksellä helposti ja nopeasti.

Usein jopa ilman liitteitä.

Edullinen joustoluotto netistä

Yritämme aina löytää hakijalle kaikista kilpailukykyisimmät tarjoukset lainasummasta riippumatta – ilman piilokuluja.

Kun vertailet saamiasi lainatarjouksia, kiinnitä erityisesti huomiota joustoluoton korkoihin, kuukausieriin ja takaisinmaksuaikaan.

Nykyään lainatuotteiden ja lainanmyöntäjien väliset erot voivat olla suhteellisen pieniä, mutta vertailun avulla voit säästää koroissa ja kustannuksissa summasta riippuen jopa satoja tai tuhansia euroja.

Avullamme kilpailutat ja löydät edullisimmat joustoluotot nopeasti ja ilman turhaa vaivaa.

Vakuudeton joustoluotto

Kun olet vertaillut lopuksi löytänyt itsellesi fiksuimman ja edullisimman joustoluoton, seuraavana tehtävänä olisi hyväksyä lainatarjous. Kun hyväksyt lainatarjoukset, voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana. 

Arkipäivinä jopa tunnin sisällä.

Netissä haettu joustoluotto on paljon nopeampi saada tilille kuin kivijalkapankista haettuna.

Mikä on joustoluotto?

Mikä on joustoluotto ja mistä sitä voi hakea? Jatkuva joustoluotto on vakuudeton luotto, jonka voit hyväksytyn päätöksen jälkeen nostaa tilillesi omien henkilökohtaisten tarpeiden mukaisesti. 

Sinun ei tarvitse nostaa koko myönnettyä lainasummaa kerralla vaan voit nostaa sen tyypillisesti erissä. 

Omalla tavallaan sitä voi ajatella digitaalisena luottokorttina, jossa on yleensä pienempi korko kuin fyysisessä luottokortissa.

Tietoisku:
Joustoluottojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, noin 100-10 000 euron välillä. Ylivoimaisesti eniten myönnetty summa on 2 000 euroa.

Kuitenkin useimmat lainanantajat myöntävät joustoluottoa yli 2000 euroa ja jotkut jopa 60 000 euroon asti. Oli lainatarpeesi minkälainen tahansa, kilpailuta edullinen joustoluotto kauttamme!

Kuka voi saada joustoluottoa?

Saadaksesi myönteisen päätöksen joustoluottoa hakiessa, sinun tulee olla vähintään 18 vuotias. Osa palvelumme lainantarjoajista edellyttää korkeampaa ikää. Voit silti saada joustoluoton tilillesi, koska palvelussamme on lainantarjoajia jotka myöntävät joustoluottoa myös 18 vuotiaille.

Sinun tulee täyttää myös seuraavat kriteerit:

Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
Sinulla tulee olla säännölliset tulot
Kotiosoite Suomessa

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat lainanantajalta henkilökohtaisen luottorajan, jonka rajoissa voit nostaa joustoluottoa omalle pankkitilillesi. 

Sinun ei tarvitse nostaa koko joustoluottoa kerralla, vaan voit siirrellä sitä tilillesi kätevästi osissa.
Mikäli käy niin, että käytät koko joustoluoton saldon kerralla, tulee se tällöin maksaa takaisin ennen kuin voit nostaa sitä lisää. 

Joustoluotto on loistava rahoitusratkaisu sellaisiin tilanteisiin, joissa tarvitset rahaa yllättäen. Esimerkiksi yllättäviin terveyskuluihin tai hajonneeseen kodinkoneeseen.

Mikäli koet tarvitsevasi joustoluottoa jo tänään, käytä kotimaista Luotto.net palvelua.

Tiesitkö tätä joustoluotoista?

Joustoluoton yksi parhaimmista puolista on se, että maksat korkoa vain tilillesi nostamasta rahallisesta osuudesta. 

Sinulle ei kerry maksettavaksi korkoa myönnetystä lainasummasta mitä et ole vielä nostanut tilillesi.

Kun lyhennät käyttämääsi joustoluottoa, vapautuu sitä tilillesi sitä mukaa takaisin. Joustoluottoa ja sen toimintatapaa voikin verrata digitaaliseen luottokorttiin.

Joustoluottojen plussat ja miinukset

Jatkuvassa joustoluotossa on monia plussia, käyttäjän näkökulmasta katsottuna merkittävimpiä ovat: Joustavuus, nopeus, vakuudettomuus.

Joustoluotto mahdollistaa sen, ettei hakijan etukäteen tarvitse tietää, kuinka paljon hän mahdollisesti tarvitsisi viikon päästä rahaa tililleen. 

Kun hae joustolainaa, sinulle määritetään kattosumma, jonka sisällä voit siirtää rahaa tilillesi omien tarpeidesi mukaisesti.

Hyvät puolet

Joustoluottoa haet vain hetkessä.

Voit saada joustoluoton heti tilille.

Huonot puolet

Joustoluoton tarjoajia on lainamarkkinoilla paljon, jonka vuoksi niiden kilpailuttaminen yksin on haastavaa.

Osa kuluttajista voi hakea joustoluottoa netistä liian kevyin perustein.

 

Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat joustoluotot Luotto.net palvelun kautta. Palvelussamme kilpailutat joustoluotot jopa yli 30:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä.

Joustoluotto toimii hyvänä turvana yllättäviä kuluja varten. Joustoluoton nopeus mahdollistaa sen, että tarvittaessa rahaa saat sitä hyvin nopeasti tilille.

Hae joustoluottoa netistä vain muutamassa minuutissa. Mikäli saat myönteisin luottopäätöksen, rahat maksetaan tilille lähes heti. Ainoa poikkeus joustoluotossa on, ettei lainantarjoaja lain mukaan saa siirtää ensimmäistä joustolainaa lainanhakijan tilille kello 23-07 välisenä aikana.

Voit tietenkin hakea joustoluottoa kellonajasta riippumatta, mutta ensimmäistä lainaerää et tilillesi voi saada edellä mainittuna ajankohtana.

Vakuudettomassa joustoluotossa sinun ei tarvitse asettaa lainan vakuudeksi omaisuutta. Yleisesti et tarvitse joustoluotolle takaajia.

Lähetä hakemus kätevän palvelumme kautta jo tänään ja halvin vakuudeton joustoluotto voi olla tililläsi jo tänään!

Joustoluottovertailu 2023

Kuten muissakin lainoissa, joustoluottojen kilpailuttaminen ja vertaileminen on tärkeää.
Joustoluottojen vertailussa tulee ottaa huomioon useita seikkoja, joiden kautta itselle sopiva luotto ilman vakuuksia löytyy helposti.

Suomalaisilla on ollut aina suuri luottamus kotimaisiin pankkeihin. Tämän takia monet suosivat myös joustoluoton ottamista perinteisistä pankeista, kuten Nordeasta, Osuuspankista sekä S-pankista. Joustoluottoa siis voit käydä hakemassa ihan läheisestä kivijalkapankistakin tai oman verkkopankin kautta.

Joustoluottojen vertailussa pitää ottaa huomioon monta eri asiaa. Lainan korko, takaisinmaksu aika sekä myös se kuinka kiireellisesti tarvitset luottoa.

Mikäli tarvitset joustoluoton nopeasti tilille, on sinun syytä tietää se, että perinteisten pankkien lainanhakuprosessit kestävät kauemmin kuin netistä haetut joustoluotot.

Näin löydät parhaan joustoluoton

Internet on pullollaan joustolainoja tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Se paras ja edullisin joustoluotto voi olla kuitenkin haastava löytää itse.

Löytääksesi itellesi sopivimman joustoluoton, sinun tulisi ottaa lainojen ominaisuuksista ainakin nämä asiat huomioon: Joustoluoton kokonaismäärä, joustoluoton kokonaiskulut, Takaisinmaksuaika, Lainan saannin kesto

Joustoluottojen vertaileminen on ehdottomasti paras tapa selvittää se itsellesi sopivin vaihtoehto. Lainantarjoajien välillä voi olla ajoittain suuriakin eroavaisuuksia, joten edullinen joustoluotto voi olla yksin hankala löytää.
Mikäli olet etsimässä edullista joustoluottoa, olet oikeassa paikassa. Anna meidän auttaa sinua kilpailuttamaan joustoluotot ja voit vertailla saamasi tarjoukset helposti.

Nyt kerromme, kuinka mielestämme tulisi joustoluotot vertailla. Muista kuitenkin tämä: Sinun ei tulisi koskaan hakea joustoluottoa turhaan kuluttamiseen, vaan oikeaan tarpeeseen.

Sopivin joustoluotto löytyy lainalaskurillamme

Hakijan ensimmäinen tehtävä on miettiä, kuinka paljon rahaa tarvitset käyttöösi ja minkälainen takaisinmaksuaika olisi omaan talouden tilanteesee se kaikista sopivin.

Joustoluottojen vertaileminen kannattaa aloittaa Luotto.net palvelun lainalaskurilla. Laskuria hyödyntämällä voit laskea joustoluoton arvioidun kuukaiserän kätevästi.

Joustoluottolaskurista näet arvioidun kuukausittain lyhennettävän lainaerän suuruuden. Tämä tiedon pohjalta, voit vaikuttaa kuukausierään muuttamalla haettavan lainan kokonaissummaa tai lainan takaisinmaksuaikaa.

Maksuaika kannattaa valita sellaiseksi, jota pystyy huolettomasti maksamaan joka kuukausi. Joustoluottolaskurimme antaa vain arvion takaisinmaksun määrästä. 

Joustoluottojen korot ja kulut ovat henkilökohtaisia ja saat ne selville vasta, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Täytä lainahakemus huolellisesti

Kun olet tehnyt laskelmat lainatarpeistasi sekä takaisinmaksukyvystäsi, on aika täyttää hakemus ja löytää sinulle paras joustoluotto. 

Palvelumme kilpailuttaa hakemuksesi yli 30:llä luotonmyöntäjällä ja saat lainatarjouksia hetken kuluttua sähköpostiisi.

Lainalaskurin käyttäminen ja helpon hakemuksen lähettäminen takaa sen, että löydät joustoluoton nopeasti. 

Hakemuksen lähettäminen ei sido taikka velvoita sinua ottamaan lainaa.
Käytä aikaa ja vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa.

 Kiinnitä erityisesti huomiota lainan kokonaiskuluihin ja ehtoihin.

Joustoluotto ilman vakuuksia

Kun olet aikomassa hakea joustoluottoa, sinun tulee miettiä tarkasti, minkä suuruisen lainan oikeasti tarvitset.

Useimmat lainantarjoajat tarjoavat mahdollisuuden korottaa joustoluoton kokonaiskattoa ilmaiseksi, mikä tekeekin joustoluotosta erittäin joustavan rahoitusvaihtoehdon.

Lainatarjouksesta voit katsoa, maksaako kokonaissumman korottaminen ja miettiä onko sinulla mahdollisesti tulevaisuudessa tarve tehdä näin.

Joustoluotossa, kuten missä muussakin lainassa takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan ottamiseen sekä kokonaiskuluihin. Jo ennen lainojen vertailua voit miettiä jo hieman takaisinmaksun aikataulua ja suunnitelmaa talouden kuukausikuluista.

Joustoluottotarjousten vertailussa tärkein tekijä kuitenkin on luoton kokonaiskulut. Muista aina verrata todellisia vuosikorkoja nimelliskoron sijaan.

Joustoluottoja kannattaa kilpailuttaa muutaman kerran vuodessa, koska lainamarkkinat kuten muutkin markkinat elävät. 

Voit saada edullisemman tarjouksen uudelleen kilpailuttamalla.

Se paras joustoluotto hyvin usein löytyy sillä, että katsoo lainan korkoa sekä kaikkia lainaan sisältyviä kuluja. 

Pelkän nimelliskoron ihmetteleminen ei anna sinulle kokonaiskuvaa lainan kokonaiskustannuksista.

Myös joustoluoton saamisen kesto on tärkeä seikka huomioida, mikäli tarvitset rahat tilille nopeasti. Yleisesti joustoluotot maksetaan tilille hyvinkin nopeasti.

Usein pienempi joustoluotto voi olla tililla jo parissa minuutissa ja harvoin suurempienkin summien siirto kestää yli 24 tuntia.

Joustoluottoa ei tulisi ottaa harkitsematta

Joustoluotto voi on joustava, mutta sitä silti pitää ajatella lainana. Kuten muitakaan lainoja, ei joustoluottoa kannata hankkia kepein perustein.

Ennen joustoluoton hakemista kannattaa tosissaan miettiä, voitko selvitä tilanteesta ilman lainaamista.

Mikäli koet sen olevan todella hankalaa tai peräti mahdotonta, voi tällöin olla oikea tilanne hakea joustoluottoa.

Ennen joustoluoton hakemista rahoitusyhtiöltä, kannattaa miettiä pystyisikö joku perheenjäsen tai ystävä lainaamaan rahaa. Tällöin sinun ei tarvitsisi maksaa korkoa senttiäkään. 

Myös tarpeettomien tavaroiden myyminen voi olla yksi vaihtoehto. Et välttämättä tarvitsekkaan joustolainaa heti.

Edullisen joustoluoton ominaisuudet

Hakijan näkökulmasta joustoluotossa on monia hyötyjä verrattuna perinteisiin lainoihin.

Jo aiemmin kerrottujen plussien lisäksi joustoluottoon liittyy seuraavanlaisia ominaisuuksia:

Jatkuva luotto
Maksat korkoa vain nostetusta määrästä
Usein hyvin joustava takaisinmaksu
Helppo ja nopea hakea
Edullisempi kuin pikavippi

Jatkuvan luoton avulla voit määrittää esimerkiksi kuukausitasolla, kuinka paljon tarvitset ja haluat nostaa rahaa tilillesi.

Korkoa maksat pelkästään tilille siirretystä määrästä, esimerkiksi: Joustoluoton kokonaismäärä on 3000 euroa, nostat tilillesi 500 euroa, joten maksat korkoa sillä hetkellä vain tästä 500:sta eurosta.

Joustoluoton voit myös maksaa halutessasi takaisin nopeammin, vaikka koko luoton kerralla pois. Ainoa asia mitä takaisinmaksussa sovitaan on lainantarjoajan vaatima minimilyhennys, joka on henkilökohtainen.

Tietenkin laina kannattaa maksaa mitä pikimmiten pois, jos vain mahdollista.

Helppo ja nopea hakea. Voit hakea joustoluottoa nopeasti netissä täyttämällä yhden hakemuksen ja voit saada luoton tilille jo saman päivän aikana. 

Lainavertailussa kuitenkin kannattaa käyttää aikaa, ettei maksaisi turhasta.

Fiksumpi vaihtoehto pikavippeihin.

Voiko joustoluottoa korottaa jälkikäteen?

Joustoluoton korottaminen on monella mielessä, mikäli elämäntilanne sitä vaatii. 

Useat rahoitusyhtiöt yleensä voivat korottaa joustoluoton kokonaismäärää silloin, jos olet maksanut kaikki lyhennykset ajallaan.

Mikäli sinulla tulee tarvetta suuremmalle joustoluotolle, kannattaa tällöin olla yhteydessä siihen yritykseen mikä on alun alkaen myöntänytkin luoton.

Muista se, voi myös kilpailuttaa joustoluottoa tarjoavat lainanantajat myös suuremmalla summalla.

Vakuudentonta joustoluottoa

Joustoluottoa haetaan tyypillisesti ilman vakuuksia. Vakuudellisuus tarkoittaa sitä, että lainaa hakiessa sinulta edellytetään joko takaajaa tai lainavakuuksia.

Tässä esimerkkejä useimmiten käytetyistä vakuuksista:

Kiinteistöt
Arvopaperit
Asiakirjat
Fyysiset esineet
Ajoneuvot
Muu omaisuus, kuten metsä

Kulutusluottoa hakiessa et tarvitse vakuuksia tai ketään takaamaan lainaa. Vakuudettomuus helpottaa joustoluoton hakemista ja sen takia yhä useampi käyttää tätä rahoitusmahdollisuutta arjen tukena.

Kun sinun ei tarvitse käydä palavereja vakuuksista lainanmyöntäjän kanssa, laina hakeminen itsessään käy nopeammin ja vaivattomammin kuin vakuudellista lainaa hakiessa.

Vakuudeton kulutusluotto voi olla tilillä jo hakupäivänä.

Hakijat kokevat joustoluoton hakemisen yksinkertaiseksi ja nopeaksi. Ja näinhän se on.

Lainasummat eivät ole kymmeniä tuhansia euroja joten lainanmyöntäjä ei välttämättä tarvitse niin tarkkoja tietoja palkkakuiteista tai muista vastaavista tulonlähteistä.

Lainan hakemisen helppous piilee siinä, kun haet vakuudetonta lainaa, voit tehdä sen helposti netissä nopealla verkkohakemuksella.

Joustoluotto nopeasti tilille

Mikäli kyseessä on tarve pienelle joustoluotolle, on sen hakuprosessi nopea. 

Sinun ei tarvitse yleisesti toimittaa mitään ylimääräisiä dokumentteja lainanmyöntäjälle, joita ovat esimerkiksi erilaiset tuloselvitykset.

Pieni joustoluotto on nopea

Etenkin kun kyseessä on pieni joustoluotto, on sen hakuprosessi on nopea eikä sinun useimmiten tarvitse toimittaa mitään ylimääräisiä dokumentteja, kuten lisäselvityksiä tuloistasi rahoitusyhtiöille.

Joustoluoton tilille maksun nopeus voi jopa yllättää lainanhakijan. Nykypäivänä monet lainanmyöntäjät ovat automatisoineet omat lainahakuprosessinsa. Eli toisin sanoen lainapäätöksen tekevät yritysten kehittämät algoritmit.

Pienemmille summille sinun ei tarvitse yleisesti toimittaa eri liitetiedostoja joustoluottoa hakiessa.

Joustoluottoa tarvitsevat hakijat voivat yllättyä myös siitä, kuinka monta luotonmyötäjää lainamarkkinoilla onkaan. 

Kun yrität itse etsiä tietoa, mikä olisi paras lainanmyöntäjä sinun tilanteeseesi, voit törmätä ongelmaan, koska sinulla ei ole mitään fiksua tapaa kilpailuttaa kaikkia luotonmyöntäjiä itse.

Siinä me astumme kehiin, toimimme välikätenä kuluttajalle edullisimman lainatarjouksen etsinnässä.

Edullisin joustoluotto vertailemalla

Aikaisemmin mainittujen syiden takia kuluttajilla hyvin usein on joustoluoton hakemiseen liittyen positiivisia kokemuksia.

Kilpailuttamalla joustoluotot Luotto.net palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa.

Ilmoitat vain verkkohakemuksessa haluamasi summan ja takaisinmaksuajan. Me keräämme joustoluottoa tarjoavilta luotonmyöntäjiltä sinulle sopivia tarjouksia. 

Tämä helpottaa sinun työpanostasi ja vertailu onnistuu vaivatta.

Kun olet saanut joustoluottotarjoukset, on niiden vertailu helppoa aikaisemmin tekstissä saamiesi ohjeiden mukaan. 

Näin löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Vertailu kannattaa suorittaa tarkasti ja harkitusti. Kiinnitä eritoten huomiota tarjousten todelliseen vuosikorkoon.

Vaihtoehtoja joustoluotolle

Joustoluotto on nimensä mukaisesti jatkuva luottotyyppi, joka on loistavava rahoitusratkaisu joustavuutta tarvitsevalle hakijalle. Se ei tietenkään ole ainoa rahoitusmahdollisuus vaan lainamarkkinoilla on tarjolla esimerkiksi: luottokortteja, kulutusluottoa ja täsmäluottoja.

Parhaassa mahdollisessa tilanteessa kuitenkin kannattaa yrittää välttää lainan ottamista. Käyttää mahdollisia säästöjä tai lainata rahaa korottomasti lähipiiristä. 

Aina tämä ei kuitenkaa ole mahdollista.

Onko joustoluotolle vaihtoehtoja?

Luottokortti vs joustoluotto

Kumpi on parempi, luottokortti vai joustoluotto? Mitkä näiden kahden erot ovat? Joustoluotto ja luottokortti ovat kaksi samankaltaista lainatuotetta. 

Joustoluotossa saat itsellesi digitaalisen luottotilin, jonka avulla voit nostaa tilille rahaa aina kun sitä tarvitset, tietenkin luottokaton saavuttamiseen asti.

Toimintaperiaate on hyvin samankaltainen luottokortin kanssa, koska luottokortti perustuu myös siihen, kortin myöntäjä lisää jatkuvaa luottoa käytettäväksi.

Näiden kahden eri luottotyypin välillä on kuitenkin eroja, joista molemmilla on tilanteita, mihin jompikumpi sopii toista paremmin. Tärkeimmät erot luottokortin ja joustoluoton välillä ovat:

-Korkokatto
-Käyttöön saamisen nopeus

Joustoluotossa ja luottokortissa on muutama oleellinen erottaja. Tärkein tekijä todennäköisesti on hakijan kannalta se, että joustoluotto on useimpina vuosina sääännöstelty korkokaton sisälle.

Korkokatot säännöstellään vuosittain ja pienempi korkokatto mahdollistaa usein edullisemman korkoprosentin kuin luottokortissa. Joustoluoton myös usein saa nopeammin kuin luottokortin. 

Luottokortin hakeminen ja itse fyysisesti kortin saaminen saattaa kestää jopa pari viikkoa.
Myös varojen nostaminen voi viedä useita pankkipäiviä.

Joustoluotossa taas kaikki on nopeampaa. Rahat ovat käytettävissä lähes välittömästi, koska siinä ei ole oikeastaan ollenkaan käsittelyaikoja.

Voit saada joustoluottoa käyttöösi todella nopeasti, jopa muutaman tunnin kuluessa.

Kun mietit joustoluoton ja luottokortin välillä, kannattaa miettiä omaa taloudellista tilannetta ja miettiä kumpi näistä olisi todellisuudessa parempi.

Joustoluotto vai kulutusluotto

Joustoluotto ja luottokortti omasivat useita yhtäläisyyksiä, mutta kulutusluottoon verratessa yhtäläisyydet loppuvat pian.

Kulutusluotto on loistava rahoitustapa, mikäli et niin välitä joustavuudesta ja kyse on suuremmasta kertahankinnasta. Kulutusluottoa voit hakea palvelustamme aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia.

Sinun täytyy miettiä omien tarpeitesi mukaan, sopisiko sinulle ennemmin joustoluotto vai kulutusluotto. Mikäli tarvitset tietyn määrän rahaa vaikka auton ostoa varten, silloin kulutusluotto on oikea ratkaisu. 

Mikäli et tarvitse niin suurta summaa ja suosit joustavuutta, on tällöin joustoluotto mahtava tuki.