Siirry suoraan sisältöön

Yhdistelylainaa jopa 60 000 €

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Hae yhdistelylainaa 60.000€ asti

Luotto.net auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen tarvitsemallesi lainasummalle. Palvelumme kautta kilpailutat yhdellä hakemuksella ilmaiseksi ja sitoutumatta kymmeniä eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat kaikki Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä vakavaraisia ja tunnettuja luotonantajia.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Yli 50 000 tyytyväistä asiakasta

Hyvä

trustpilot luotto arvostelu

Perustuu 471 arvosteluun

trustpilot luotto arvostelu

Sain lainatarjouksen todella monelta ...

Sain lainatarjouksen todella monelta rahoitusyhtiöltä. Hieman oli valinnanvaikeutta mutta sain kuitenkin tarvitsemani! Peukkua nopealle palvelulle.

Mirkka, Pori

trustpilot luotto arvostelu

Vihdoinkin nopeasti täytettävä hakemus ja ...

Vihdoinkin nopeasti täytettävä hakemus ja sitäkin nopeammat vastaukset. Monta varteenotettavaa tarjousta, paras löytyi. Kiitos!

Jarkko, Rovaniemi

Yhdistä nyt kalliit kulutusluotto, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi. Yhdistelylainan avulla säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissasi ja käyttöösi jää jo kuukausitasolla huomattavasti enemmän rahaa. 

Voit yhdistää luottosi aina 60 000 euroon asti. Nykyiset lainasi kilpailuttaa yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä, joka takaa että löydät kauttamme parhaan yhdistelylainaratkaisun tarpeisiisi. 

Lainahakemuksen täytät helposti ja nopeasti suoraan palvelussamme. Lainatarjoukset ovat aina maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, joka käytetään nykyisten lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainalla voit siis yhdistää kaikki pienlainat tai luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Mikä on yhdistelylaina?

Yhdistelylaina on lainatuote, joka nimensä mukaisesti käytetään nykyisten pikalainojen, osamaksujen tai muiden luottojen yhdistämiseen. Kyseessä on siis kulutusluotto, joka kuitenkin korkotasoltaan ja kuluiltaan tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin useat pienemmät lainat. Yhdistelylaina tunnetaan myös nimellä järjestelylaina.

Tässä artikkelissa paneudumme yksityiskohtaisesti siihen mistä voit hakea vakuudetonta yhdistelylainaa, mitä etuja tai haittoja se sisältää sekä kerromme yhdistelylainan hakuprosessista. Eikä siinä vielä kaikki, sillä kerromme myös kuka voi saada sitä ja minkälaisia kokemuksia hakijoilla on yhdistelmälainasta.

Mistä vakuudeton yhdistelylaina?

Lainojen vertaileminen on melkein kaikissa tilanteissa kannattavaa. Lainojen lisäksi useimmat kuluttajat haluavat vertailla myös muita tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Vertailu kannattaa tehdä aina kun siihen on tilaisuus, jotta saat mahdollisimman monen pankin tarjoukset ja erotat niiden joukosta sen edullisimman vaihtoehdon.

Luotto.net tekee tiivistä yhteistyötä useiden luotonantajien kanssa, jotta sinunkin olisi helpompaa löytää sopiva yhdistelylaina.

Lähes jokainen suurempia lainoja tarjoaja palvelu on listannut valikoimansa yhdistelylainan.

Paras yhdistelylaina löytyy vertailun avulla

Sivustomme on perustettu halusta auttaa kuluttajia löytämään mahdollisimman edullinen lainavaihtoehto. Hakemuksesi lähetetään kilpailutettavaksi yli 24 eri pankille ja luotonantajalle. Suuri yhteistyökumppaneiden määrä kertoo siitä, että hyväksytyn lainapäätöksen saaminen on todennäköisempää.

Useimmat lainaa hakevat kuluttajat ovat pitäneet lainojen vertailemista turhana ja aikaa vievänä prosessina. Kuitenkaan sen tärkeyttä ei saisi missään tilanteissa vähätellä, sillä se voi olla ratkaiseva tekijä edullisen yhdistelylainan löytämisessä.

Ei ole kovinkaan järkevää ottaa ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa, etenkin jos tarjolla on edullisempiakin vaihtoehtoja.

Paljonko voin säästää kuukausierissä yhdistelylainalla?

Yhdistäessäsi nykyisiä lainojasi, voit säästää kuukausi tasolla jo useita satoja euroja. Säästettävä summa riippuu täysin siitä, paljonko sinulla on lainaa ja minkä hintaista se on sekä paljonko tarvitset lainaa niiden pois maksua varten.Seuraavan lainaesimerkin on tarkoitus havainnollistaa paljonko voit säästää yhdistämällä lainaa.

Lainamäärä Korko Tilinhoitokulut Takaisinmaksuaika Maksettavaa / kk
1500 € 19,90 % 0 € 12 kuukautta 1667 € | 139 €/kk
3800 € 24,90 % 5 € 48 kuukautta 6278 € | 131 €/kk
12 700 € 15,60 % 0 € 96 kuukautta 22 305 € | 232 €/kk

Sinulla on yhteensä 18 000 € avointa lainaa. Lainoja lyhennät 502 € / kk. Takaisinmaksettavaa yhteensä 30 250 €.

Lainamäärä Korko Tilinhoitokulut Takaisinmaksuaika Maksettavaa / kk
18 000 € 8,60 % 0 € 96 kuukautta 24 958 € | 260 €/kk

Tämän esimerkin yhdistelylainan ansiosta maksaisit lainanlyhennystä jopa 242 € vähemmän kuukaudessa ja Takaisinmaksettavaa kertyy 5292 € vähemmän!

Miten yhdistelmälaina käytännössä toimii?

Käytännössä yhdistelylainaa ei kategorioida omaksi lainatuotteeksi, vaan kyseessä on riittävän suuri kulutusluotto, joka riittää kattamaan nykyiset velat. Yhdistelylainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia, mutta esimerkiksi perinteiset pankit tarjoavat myös vakuudellista yhdistelmälainaa.

Useiden pienten lainojen korot voivat nousta kohtuuttoman korkeiksi ja lainan takaisinmaksu voi olla hankalaa useiden kuukausierien takia. Pahimmassa tapauksessa jonkun lainan eräpäivä voi unohtua.

Yhdistelmälainan tarkoituksena on yhdistää nykyiset pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi luotoksi. Talouden seuranta on helpompaa ja useiden lainanlyhennyksien sijaan maksettavanasi on vain yhden lainan kuukausierä.

Kieltämättä uusi laina on isompi ja maksuaika nykyisiä lainoja pidempi, mutta yhdistelylaina voi olla helpottava tekijä etenkin velkataakan päihittämiseksi.

Tarvittaessa yhdistelylainaa on mahdollista saada myös yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi parantaa lainamahdollisuuksiasi ja parhaassa tapauksessa lainan korkotaso on alhaisempi. Yhteishakija voi olla oma puoliso, läheinen sukulainen tai perheenjäsen.

Yhdistelmälainaa on mahdollista hakea joko itse tai yhdistelylainoihin erikoistuneen palvelun avulla.

Yhdistelylainan hyvät ja huonot puolet

Yhdistämällä lainasi yhdeksi isommaksi lainaksi voit saada taloutesi tasapainoon. Sen lisäksi useiden pienten lainojen maksaminen on huomattavasti hankalampaa ja kalliimpaa.

Yhdistelylaina voi parhaimmillaan tuoda seuraavia etuja:

  • Yhden lainan takaisinmaksaminen on huomattavasti helpompaa
  • Yleensä suuremmassa kulutusluotossa on alhaisempi korkotaso mitä pienlainoissa
  • Voit saada suuremmalle kulutusluotolle pidemmän maksuajan
  • Maksat vain yhden lainan kuluja ja tilinhoitomaksuja
  • Yksi laina yhdeltä lainantarjoajalta on huomattavasti selkeämpää

Yhdistelylainan avulla voit säästää kuukausitasolla jopa useita satoja euroja. Tämän säästämäsi rahasumman voit käyttää lainan lyhentämisen sijaan johonkin järkevämpään asiaan.

 

Yhdistelylaina huonot puolet

Yhdistelylaina ei ole kaikissa tapauksissa järkevää eikä se käytännössä poista velkoja. Vakuudeton yhdistelylaina ei sovellu kaikkiin tilanteisiin esimerkiksi, jos lainojen korkotaso on sillä hetkellä alhainen. Tässä tapauksessa vakuudellinen pankkilaina voi olla järkevämpi vaihtoehto.

Yhdistelylaina voi sisältää seuraavia haittapuolia:

  • Se ei poista velkoja, jonka takia rahaa tulee edelleen käyttää harkiten
  • Nykyisten lainojen etukäteen maksamisesta voidaan periä jotain maksuja
  • Luottotiedottomana ei ole mahdollista saada yhdistelylainaa. Myös hyvin pienituloinen voi saada kielteisen yhdistelylainapäätöksen.

 

Jotkut hakijat voivat saada kielteisen lainapäätöksen, jos lainanmyöntäjä pitää hänen maksukykyään huonona. Tällaisessa tapauksessa on suotavaa mahdollisuuksien mukaan alentaa omia menojaan ja jatkaa tunnollisesti lainan lyhentämistä.

Tehtyäsi näin hetken aikaa, voit yrittää hakea uudelleen yhdistelylainaa ja osoittaa jotenkin, että olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti.

Yhdistelylaina - Mistä paras yhdistelylaina?

Parhaan yhdistelylainan löydät vain lähettämällä hakemuksen, sillä on mahdotonta sanoa mistä pankista tai rahoitusyhtiöstä saat edullisimman koron ja parhaat lainaehdot.

Valtaosa pankeista ja rahoitusyhtiöistä tekee lainatarjouksensa hakijakohtaisesti ja näin ollen paras yhdistelylaina löytyy vain vertailun avulla.

Voit halutessasi lähettää itse jokaiseen pankkiin saman hakemuksen tai vaihtoehtoisesti palvelumme kautta, joka kilpailuttaa puolestasi yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Näin ollen säästät aikaa ja parhaan lainatarjouksen myötä myös rahaa.

Täytä ilmainen ja ei-sitova lainahakemus heti.

Saat parhaassa tapauksessa useita myönteisiä lainapäätöksiä tunnetuilta rahoituslaitoksilta.

Mikäli et vertaile lainaa, on mahdollista että päädyt ottamaan erittäin kalliin lainan huomattavasti halvemman lainan sijaan.

Voinko yhdistää lainat, vaikka luottotiedoissani on maksuhäiriömerkintä?

Pääsääntöisesti lainojen yhdistäminen ei ole mahdollista, jos luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä. Tämän sijaan kannattaa olla yhteydessä talous- ja velkaneuvontaan, josta saat apua velkojen selättämiseksi.

Voit myös tiedustella onko tilanteessasi järkevää hakea yhdistelylainaa. Tapauksessa, jossa olet jo menettänyt luottotietosi tai velkasi ovat päätyneet ulosottoon, on sinulla mahdollisuus hakea takuusäätiön takausta.

Lainojen tai muiden velkojen yhdistäminen tällä tavalla on mahdollista luottotiedottomana. Tavallisesta pankista tai digipankista sinun ei ole mahdollista saada yhdistelylainaa.

Voit säästää huomattavasti yhdistämällä pikalainat, osamaksut ja kulutusluotot

Oletko päätynyt tilanteeseen, jossa osamaksujen, pikalainojen tai kulutusluottojen takaisinmaksaminen takkuaa? Apu voi löytyä yhdistelylainasta, joka yhdistää kaikki nämä edellä mainitut korkeakorkoisemmat luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Usein yhdistelylainaa haetaan siitä saatavan säästön takia, mutta sen lisäksi se helpottaa oman talouden hallintaa. Pysyt kärryillä, miten paljon lainaa on vielä maksettavana ja todennäköisesti voit säästää suuren rahasumman, kun maksettavanasi on vain yhden luoton korko sekä kulut.

Minkälaisessa tilanteessa yhdistelylainan hakeminen on järkevää?

Yhdistelylainan hakemista kannattaa harkita silloin kun maksettavanasi on samanaikaisesti useiden lainojen lyhennyksiä. Esimerkiksi jos olet maksanut huonekaluja tai elektroniikkaa osamaksulla tai rahoittanut elämisestä syntyviä kuluja luottokortilla, todennäköisesti lainan lyhentämisen sijaan maksat kuukausittain pelkkiä korkokuluja.


Tällaisessa tilanteessa voit saada suuren helpotuksen tai avun yhdistämällä lainat. Parhaimmillaan voit säästää kuukausitasolla jopa useita satasia, kun maksat useiden korkokulujen sijaan vain yhden lainan kuluja.


Alkuun kannattaa tsekata miten paljon mihinkin paikkaan lainaa on vielä lyhentämättä. Laske kaikkien lainojen, osamaksujen tai muiden luottojen jäljellä olevat summat yhteen. Siten saat selville, kuinka paljon sinun tulisi hakea yhdistelylainaa. Kirjaa tämä laskemasi summa tältä sivulta löytyvään laskuriin. Täytä myös muut tarvittavat tiedot kuten tarvitsemasi laina-aika, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Siirry lopullisen lainahakemuksen täyttämiseen.


Lähetettyäsi hakemuksen eteenpäin, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jopa muutamissa minuuteissa. Vertaa saamiasi tarjouksia nykyisiin lainoihisi. Mikäli jokin saamistari tarjouksista oli huomattavasti nykyisiä lainojasi edullisempi, kannattaa se hyväksyä. Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu yksinkertaisesti omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.


Laina maksetaan tilillesi tavanomaisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Kun rahat kilahtaa tilillesi, käytä se nykyisten lainojen, pikaluottojen tai osamaksujen pois maksamiseen.


Nyt muistettavanasi ja maksettavanasi on vain yhden lainan korko sekä kulut, jolloin rahaa jää käytettäväksi myös muihin menoihin.


Joissain tapauksissa et voi yhdistää kaikkia olemassa olevia lainoja yhdellä kertaa. Tällöin kannattaa miettiä muita mahdollisia ratkaisuja tilanteen selättämiseksi. Voit esimerkiksi hakea vakuudetonta lainaa, jonka käytät ensin kaikista korkeakorkoisimpien lainojen maksamiseen.


Voit siitä huolimatta tehdä säästöä, vaikka et saanutkaan yhdistettyä kaikkia lainoja yhdellä kertaa. Jäljelle jääneiden lainojen yhdistämistä voit koittaa myöhemmin uudestaan.


Miksi yhdistää lainat?


Käytännössä jos sinulla on useita lainoja, maksat niistä jokaisesta oman korkokulun ja tilinhoitomaksun joka kuukausi. Ne voivat nostattaa lainan kokonaiskustannuksia tavattoman paljon.


Tavallisesti voit säästää huomattavia summia rahaa, kun maksettavanasi on vain yhden luoton korko ja kulut.


Yhdistelylaina voi myös lieventää stressiäsi ja helpottaa elämäntilannettasi, kun muistettavanasi on vain yhden lainan eräpäivä.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Voit pyytää lainatarjoukset sivustomme kautta, kunhan olet vähintään 20-vuotias, omaat puhtaat luottotiedot ja palkka- tai eläketulosi ovat säännölliset. Lainojen yhdistäminen ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä. Vakuuksien sijaan luotonantajat haluavat varmistua maksukyvystäsi, jotta lainan takaisinmaksaminen ei tuota ongelmia.


Tarvittaessa yhdistelylainaa on mahdollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Se voi olla hyvä ratkaisu, jos esimerkiksi teillä on puolisonne kanssa yhdistämistä vaativia luottoja. Yhdistelylaina rinnakkaishakijan kanssa parantaa lainamahdollisuuksia ja voitte saada lainaa pienellä korolla.


Jos tulosi ovat liian pienet tai sinulla on jo entuudestaan useita lainoja, voit saada kielteisen luottopäätöksen. Tästä huolimatta suosittelemme täyttämään lainahakemuksen sivuiltamme, vaikka et olisikaan sataprosenttisen varma lainan saamisesta.


Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta ja se ei sido vielä lainan ottamiseen. Täyttämäsi hakemus ohjataan kilpailutettavaksi yli 25 eri pankille ja rahoituslaitokselle.

Lainan todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen

Lainojen todellista vuosikorkoa on hyvin vaikeaa tai oikeastaan mahdotonta arvioida ennen hakemuksen täyttämistä. Lainan korko on aina hakijakohtainen ja se määräytyy hakemukseen täytettyjen tietojen pohjalta.


Lainanantaja tekee jokaiselle hakijalle luottoanalyysin, jonka perusteella korkotaso annetaan. Hakija joka omaa loistavan maksukyvyn ja tulolähteet ovat vakaat, hän voi saada kilpailukykyisen koron lainalleen. Luotonantajat eivät voi antaa edullista korkoa sellaisille hakijoille, joiden maksukyky on huono, sillä se voi johtaa ongelmiin lainan takaisinmaksamisessa.


Maksuttoman hakemuksen täyttäminen on hyvä tapa selvittää oma korkotaso.

Kilpailuta yhdistelylaina sivustomme avulla

Luotto.net haluaa auttaa hakijoita saamaan parhaimmat ja mahdollisimman edulliset lainatarjoukset. Kilpailutuksessa on mukana yli 25 tunnettua ja luotettavaa pankkia sekä rahoitusyhtiötä. Suuri yhteistyökumppaneiden määrä lisää lainamahdollisuuksiasi ja saat kattavamman kuvan tämän hetken lainamarkkinatilanteesta.


Jos jokin saamista tarjouksistasi vastasi odotuksiasi ja korkotaso oli riittävän edullinen, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksillasi. Nopeimmillaan rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana, mutta viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.


Sivustomme kautta voit kilpailuttaa 1000 – 60 000 euron lainat, joten voit siis hakea suurempaakin yhdistelylainaa.


Yhdistelylainallesi voit valita takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä, mutta halutessasi voit maksaa lainan takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin, ilman lisäkustannuksia.


Paras yhdistelylaina kokemuksia


Pääasiassa yhdistelylaina on saanut asiakkailta positiivisia kokemuksia. Positiiviset kokemukset liittyvät lähinnä sen avulla tehtyihin säästöihin sekä sen avulla on saatu talous takaisin tasapainoon.


Useimmat käyttäjät ovat kertoneet, että yhdistelylainan saaminen on onnistunut helpommin rinnakkaishakijan kanssa.


Rinnakkaishakija on myös alentanut lainan korkotasoa huomattavalla tavalla.

Yhdistelylaina – UKK

Kuka voi saada yhdistelylainaa?
Luotto.net -sivuston kautta voit kilpailuttaa yhdistelylainasi, kunhan olet vähintään 20-vuotias, luottotiedoissasi ei ole maksuhäiriömerkintää sekä tulosi ovat vakaat.


Voinko hakea yhdistelmälainaa ilman vakuuksia tai takaajia?
Yhdistelmälainaa on mahdollista hakea täysin ilman vakuuksia tai takaajia.


Miten voin suorittaa lainojen yhdistämisen edullisesti?
Lainojen yhdistäminen on mahdollista edullisesti kilpailutuksen avulla. Kilpailutus on maksuton ja parhaimmillaan saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.


Onko yhdistelylaina pienillä tuloilla mahdollinen?
Yhdistelylainan saaminen edellyttää vakaita ja säännöllisiä tuloja. Jos et ole varma onko tulotasosi riittävä, voit tarkistaa tilanteen maksuttoman hakemuksen avulla.

Usein kysyttyä

Miten luotto.net toimii ja miten hyödyn sen palveluista?

Luotto.net on maksuton lainojen kilpailutukseen erikoistunut palvelu, joka tekee lainan hakemisesta entistäkin helpompaa ja nopeampaa. Palvelumme kautta kilpailutat tarvitsemasi lainan usealla pankilla ja rahoituslaitoksella yhdellä hakemuksella. Saat lainatarjoukset nopeasti ja saat itse valita niistä parhaimman.

Miten lainahakemus toimii?

Jätettyäsi lainahakemuksen, välitämme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme jolloin hakemuksesi siirtyy heille loppuun käsiteltäväksi. Tämä ei sido sinua mihinkään, sillä sinä päätät itse hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi palvelumme kautta hakea kuka tahansa 20-vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja taustalta löytyvät säännölliset palkka- tai eläketulot. Tulovaatimukset ovat aina luotonantajakohtaisia.

Mihin tarpeeseen voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarpeeseen, emme kysy mihin aiot lainasi käyttää. Jos et ole varma mistä lainaa kannattaa hakea tai mitkä luotonantajat ovat tarjonneet lainoja parhaimmilla ehdoilla - on palvelumme ensimmäinen valinta lainan löytämiselle.

Miten lainan korko määritellään?

Lainan korko ja ehdot ovat henkilökohtaisia. Sinulle tarjottu korko selviää vain kun täytät hakemuksen, jolloin se lähetetään yhteistyökumppaneillemme ja he palaavat sinulle mahdollisen lainatarjouksen kanssa.

Korkotason selvittäminen ei maksa mitään sillä hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen saaminen on täysin ilmaista.