Siirry suoraan sisältöön

Lainaa 50 000€

Luotto.net auttaa sinua saamaan markkinoiden kilpailukykyisimmät lainatarjoukset.

Hae nyt 50 000 euroa kauttamme ja säästä lainan korossa sekä kuluissa. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä puolestasi.

Tämän jälkeen voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin 2 minuuttia, hae nyt.

Hakemuksen täyttäminen ei sido tai velvoita mihinkään. Voit rauhassa tarkastella lainatarjouksia jopa 30 päivän ajan, jonka jälkeen valita itsellesi sopivimman tarjouksen.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
444.44€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Edullinen kulutusluotto löytyy lainojen kilpailutuksen avulla. Täytä ilmainen hakemus ja katso minkälaisen koron voit saada lainallesi.

Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Kulutusluotto on mahdollista maksaa takaisin nopeammalla aikataululla, ilman lisäkustannuksia.

Kulutusluottojen todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen ja se määräytyy hakemukseen täytettyjen tietojen perusteella. Vuosikorko voi minimissään olla 4,99 % ja maksimissaan 38 %. Maksuttoman hakemuksen avulla voit selvittää korkotasosi.

Voinko saada 50 000€ tililleni jo samana päivänä?

Kyllä, se on mahdollista! Lainahakemuksen käsittelyaika riippuu pankista ja luotonantajasta.

Täytä lainahakemus nyt ja voit saada lainapäätöksen heti. 

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen rahat voidaan siirtää välittömästi tilille.

Täytyykö minun varautua liitteiden toimittamiseen?

Liitteiden tarpeellisuus vaihtelee luotonantaja kohtaisesti. 

Pankkien ja luotonantajien kuitenkin tulee saada varmuus takaisinmaksukyvystäsi, joten he mahdollisesti kysyvät sinulta palkkatodistusta tai ajankohtaista verotuspäätöstä.

Minkälaisia korkoja ja kuluja 50 000€ lainoissa on?

Tarjoamme palvelussamme useita lainatarjouksia 50 000€ summalle, joista pankit ja luotonantajat itse määräävät korot ja kulut. 

Lainojen nimelliskorko vaihtelee hakijasta riippuen 4-20% välillä. Osa luotonantajista perii avausmaksun lainasta ja osassa on kuukausittainen tilinhoitomaksu. 

Näet tarkemmat tiedot lainatarjouksen yhteydessä. Täytä lainahakemus nyt, voit näin verrata useiden lainatarjousten kuukausieriä, kokonaiskuluja ja korkoja.

Kuka voi saada lainaa 50 000€

Luotto.net on lainojen kilpailutus palvelu, joten emme itse tee lainapäätöstä. Saat lainatarjoukset valmiiksi kilpailutettuina suoraan luotonantajilta. Pankeilla sekä muilla luotonantajilla on aina omat edelletyksensä 50 000€ lainan myöntämiselle. 

Nämä edellytykset muuttuvat lainasumman mukaan.

Tyypillisesti vakuudetonta lainaa saa seuraavilla kriteereillä:

Olet vähintään 18-vuotias.

Omaat säännölliset palkkatulot.

Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Mitä kaikkea 50 000€ voi hankkia?

50 000€ laina on täydellinen sinulle, mikäli tarvitse lainaa isompaan kertahankintaan tai vaikkapa lainojen yhdistämiseen. 

50 000€ lainalla rahoitat kätevästi esimerkiksi keittiöremontin tai käytetyn auton.

Palvelumme pyrkii aina tarjoamaan markkinoiden kilpailukykyisimpiä lainoja.

Hae lainaa omiin tarpeisiisi jo tänään!

Miksi hakea 50 000€ laina Luotto.net palvelusta?

Arjen menot voivat yllättää tai pitkään ja harkiten suunnitellut investoinnit voivat tarvita lainan hakemista. Kun summa on 50 000€ ei kannata ensimmäistä lainatarjousta ottaa vaan vertailla ja kilpailuttaa tarjouksia eri luotonmyöntäjiltä. Eri luotonmyöntäjien korot voivat erota merkittävästi.

Luotto.net on kotimainen palvelu, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja läpinäkyvyydestään. Tarjoamme valmiiksi kilpailutettuja rahoitusratkaisuja jokaiselle.

Voit säästää merkittävän summan rahaa kun kilpailutat lainasi palvelumme kautta. 

Valitse Luotto.net.

Tässä muutama syy, miksi valita meidät:

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia

Saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jo samana päivänä

Tarjoamme joustavan ja pitkän laina-ajan

Luotto.net on vastuullinen ja luotettava kilpailutuspalvelu

Lainan hakeminen onnistuu kätevästi verkossa

Näin saat 50 000€ lainan tilillesi

Täytä lainahakemus, jossa on summana 50 000€ ja haluamasi takaisinmaksuaika. Täytä kaikki lainalomakkeen vaatimat tiedot ja varmista niiden paikkansa pitävyys. 

Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30:llä pankilla puolestasi, vain yhdellä hakemuksella. Näin säästät aikaa ja sinun ei tarvitse nähdä vaivaa yksittäisiin kilpailutuksiin. 

Lainatarjoukset saapuvat kätevästi sähköpostiisi hetkessä, muutaman minuutin sisällä.

Nyt voitkin mennä vertailemaan saamiasi tarjouksia. Näet kaikki saamasi 50 000€ lainatarjoukset, joista voit tarkastella kuukausierän, nimelliskoron, todellisen vuosikoron, mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut.

Hyväksy edullisin 50 000€ laina. Kun olet valmis lainatarjouksien vertailussa, voit hyväksyä edullisimman tai itsellesi sopivimman lainan. Lainahakemuksen käsittely pysähtyy ellet hyväksy yhtään vaihtoehtoa saamistasi lainatarjouksista. Riippuen lainantarjoajasta, voi olla mahdollista, että joudut tunnistautumaan pankkitunnuksilla jatkaaksesi eteenpäin.

Lähetä mahdolliset tulotositteet ja muut liitteet mikäli lainanantaja pyytää niitä. Kun olet toimittanut nämä, saat lopullisen lainatarjouksen.

Nosta 50 000€ laina tilillesi. Allekirjoita lainasopimus kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Rahat siirretään tämän jälkeen tilillesi. 

Kaikki tämä voi tapahtua jo saman päivän aikana!