Siirry suoraan sisältöön

Järjestelylaina - pienennä lainakuluja heti

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Järjestelylaina - pienennä lainakuluja heti

Järjestelylaina on järkevä tapa parantaa oman talouden hallintaa uudella edullisemmalla lainalla. Luotto.net auttaa sinua kilpailuttamaan parhaat järjestelylainat yhdellä hakemuksella.

Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Tarkista maksatko liikaa nykyisistä lainoista nyt heti.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
266.67€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Suomessa kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi saada järjestelylainaa, myös luottotiedot menettäneen voivat hakea Takuusäätiön takausta järjestelylainaan.

Voit yhdistää mitkä tahansa kalliit aikaisemmat velat, osamaksut, autolainat ja niin edelleen.

Voit helposti säästää satoja euroja kuukaudessa tai suurempien lainojen kohdalla jopa tuhansia euroja vuodessa.

Kilpailuttaminen on ainoa tapa selvittää, mikä luotonantaja pystyy tarjoamaan edullisinta järjestelylainaa juuri sinulle.

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. Monet työttömäksi joutuneet ovat suurimmassa lainan tarpeessa, kun vakituisia tuloja ei enää ole. Etenkin ansiosidonnaisen aikana on vielä mahdollista saada myös suurempia lainoja, jolloin voi toivoa ettei työttömyys jatku kauemmin.

Järjestelylaina antaa lisää rahaa käyttöösi kuukaudessa

Pienet kulutusluotot, pikavipit, osamaksut ja muut maksusitoumukset ovat monille kotitalouksille suurin yksittäinen kuluerä heti pakollisten menojen jälkeen. Harva kuitenkin tietää, että nämä kuluerät on mahdollista yhdistää yhdeksi edullisemmaksi lainaksi järjestelylainan avulla.

Yhdistelylaina on tuonut viimeisten vuosien aikana moniin kotitalouksiin toivottua muutosta, kun on saatu säädettyä lyhennykset ja maksettavat kulut kohdilleen. Parhaimmillaan säästöä on voinut kertyä jopa tuhansia euroja vuodessa tai satoja euroja kuukaudessa.

Ensimmäistä lainatarjousta, jossa mainitaan järjestelylaina ei kannata ottaa vastaan, vaan myös järjestelylainat kannattaa kilpailuttaa.

Luotto.net on maksuton lainapalvelu, joka kilpailuttaa tavallisten lainojen lisäksi myös järjestelylainat maksutta. Sinun on koska tahansa helppo katsoa minkälaisella korolla lainaa olisi tarjoilla ja jos uusi suurempi laina löytyisi paremmilla ehdoilla.

Järjestelylaina sopii kaikille kenellä on lainoja

Järjestelylainat sopivat kaikille. Ylipäänsä melkeen jokaisella meistä on jossain vaiheessa elämää useampia takaisinmaksettavia lainoja päällekkäin ja osamaksuja eri huonekalujen tai elektroniikan hankkimisesta.

Kuitenkin etenkin osamaksujen ja muiden yksityisten luottojen kohdalla lainakustannuksissa voi olla todella suuria eroja.

Palvelumme on olemassa, jotta kuka tahansa voisi kilpailuttaa pienimmätkin lainansa ja tietää, että maksaa aina markkinoiden parasta korkoa.

Järjestelylaina velkaantuneelle

Moni saattaa olla ajautunut taloudellisesti haastavaan tilanteeseen, jossa on kertynyt useita korkeakorkoisa velkoja, joiden lyhentäminen vie suuren osan aina kuukausittaisesta budjetista. Tällaisia kallita velkoja voivat olla erilaisten osamaksusopimukset, opiskelusta syntyneet velat tai vaikka autolainat.

Tällaiset lainat kannattaa aina ehdottomasti kilpailuttaa, sillä Luotto.netin kautta haettu järjestelylaina voi olla huomattava helpotus arjen taloudelliseen tasapainoiluun.

Kuka tahansa voi hakea järjestelylainaa palvelustamme olettaen, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Suomessa ei saa myöntää lain mukaan lainaa, jos hakijalla ei ole luottotiedot kunnossa.

Takuusäätiö järjestelylaina

Takuusäätiö on yksi parhaimmista auttavista käsistä velkaantuneille henkilöille, nimittäin he voivat myöntää järjestelylainaa vaikka luottotiedoissa olisi merkintä ja laskuja olisi päätynyt perintään tai ulosottoon asti.

Takuusäätiö voi siis taata lainan pankkilainoja varten. Itse takaus ei ole varsinainen laina, vaan säätiön antama lupaus, jota pankki pitää varmana takauksena.

Tämä Takuusäätiön myöntämä takaus voidaan antaa, mikäli lainojen ja kaikkien velkarästien yhteenlaskettu summa on 34 000 euroa tai 45 000, jos lainassa on yhteisvastuullinen hakija.

Miten järjestelylainaa käytetään

Monen kuluttajan on hankala ymmärtää, miten järjestelylainat oikein toimivat. Selitän nyt mahdollisimman yksinkertaisen esimerkin avulla, miten yhdistelylainan käyttäminen onnistuu alusta loppuun.

Laske nykyisten velkojen kokonaismäärä, jotka haluat yhdistää esim:

  • Luottokortti: 10000€
  • Vippi: 2000€
  • Osamaksut 5000€

 

Näiden velkojen yhteenlaskettu summa on 17 000 euroa ja oletetaan, että niiden keskimääräinen korko on 24,5 %. Maksat siis lainakuluja vuodessa noin 4080 euroa tai 340 euroa kuukaudessa.

Hae järjestelylainaa palvelustamme 17000 euroa valitsemallesi maksuajalle. Saat useita lainatarjouksia, joista parhaan lainan korko on 8 prosenttia.

Maksat tällä uudella lainalla kaikki nämä aikaisemmin eritellyt velat kokonaisuudessaan pois.

Sinulle jää lyhennettäväksi 17000 euron laina 8 prosentin vuosikorolla, joka tarkoittaa noin 1360 euron kuluja vuosittain tai 113 euron kuluja kuukaudessa.

Säästit siis juuri muutamassa minuutissa tuhansia euroja ja samalla pienensit lainalyhennyksiä pesukoneen verran kuukaudessa.