Siirry suoraan sisältöön

Kulutusluotto heti tilille

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Kulutusluotto

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen käytettävä lainatuote, jota voi parhaimmillaan saada jopa 60 000 euroa. Kulutusluotto on yksi haetuimmista luotoista, sillä tyypillisesti se sisältää matalan koron sekä joustavat ehdot.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Edullinen kulutusluotto löytyy lainojen kilpailutuksen avulla. Täytä ilmainen hakemus ja katso minkälaisen koron voit saada lainallesi.

Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Kulutusluotto on mahdollista maksaa takaisin nopeammalla aikataululla, ilman lisäkustannuksia.

Kulutusluottojen todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen ja se määräytyy hakemukseen täytettyjen tietojen perusteella. Vuosikorko voi minimissään olla 4,99 % ja maksimissaan 38 %. Maksuttoman hakemuksen avulla voit selvittää korkotasosi.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota pääsääntöisesti haetaan auton ostamista tai korjaamista varten, mutta yksinkertaistettuna sitä voidaan hakea myös arkisten asioiden rahoittamiseen.

Haetun kulutusluoton summa voi olla sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin riippuen hakijan sen hetkisestä lainatarpeesta.

Kulutuslainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainapalvelun mukaan, mutta tyypillisesti se on 1-15 vuoden väliltä.

Tässä artikkelissa paneudumme tarkemmin kulutusluoton ihmeelliseen maailmaan ja annamme muutaman selityksen, miksi kulutusluottojen kilpailuttaminen kannattaa.

Vinkkaamme myös mistä palveluista voit saada edullisimman kulutusluoton vuonna 2022. Tämän oppaan lukemista ei kannata missata etenkään, jos et halua maksaa kulutusluotostasi kohtuuttoman korkeaa korkoa.

Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa useiden pankkien ja rahoituslaitoksien toimesta

Kulutusluoton kilpailuttamista ei kannata jättää tekemättä, sillä pahimmillaan päädyt ottamaan ylihintaisen lainan, jossa on järkyttävän suuri korko. Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa esimerkiksi seuraavien asioiden takia:

Ilman kilpailutusta et saa selville mikä kulutusluotto on aidosti edullisin

Jokaisen pankin ja rahoituslaitoksen tarjoamassa lainassa on omanlainen korkotaso. Useimmat palvelut ilmoittavat verkkosivustollaan millaisen koron voit saada lainallesi heidän kauttansa. Nämä ilmoitetut luvut ovat kuitenkin vain suuntaa antavia, sillä lopullinen korkotaso määräytyy henkilökohtaisesti asiakkaan antamien tietojen perusteella.

Korkotason selvittämiseksi voit täyttää sivustoltamme löytyvän maksuttoman hakemuksen, joka voi parhaimmillaan tavoittaa yli 25 pankin tarjoukset. Tarjouksien pyytäminen on maksutonta eikä se sido vielä lainan ottamiseen. Lainamahdollisuutesi paranevat, kun palvelussa on mukana useita pankkeja ja rahoituslaitoksia. Tästä lisää seuraavassa osiossa.

Mikäli jokin saamistasi tarjouksista vastasi odotuksiasi tai se oli riittävän edullinen voit hyväksyä sopimuksen yksinkertaisesti verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Lainatarjouksien hylkääminen on myös mahdollista, jos esimerkiksi tarjottava korkotaso oli liian kohtuuton.

Verkosta haettavien lainojen koroissa ja kuluissa voi olla suuriakin vaihteluita, jonka takia kilpailutusta ei kannata unohtaa.

Edesautat lainan saamista, kun haet sitä useasta eri paikasta

Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on omanlaiset lainanantokriteerit, jotka hakijan tulee täyttää ennen lainan saamista. On hyvin mahdollista, että saat hylätyn lainapäätöksen koska et täyttänyt jotakin pankin asettamaa ehtoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi saada hyväksyttyä päätöstä joltain toiselta rahoituslaitokselta. Tämän takia kulutusluottotarjoukset kannattaa pyytää yhdellä kertaa mahdollisimman monelta lainantarjoajalta.

Voit kilpailuttaa kulutusluottosi maksuttomasti sivustomme avulla, kunhan olet vähintään 20-vuotias, omaat säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotietosi ovat puhtaat.

Teemme yhteistyötä yli 25 tunnetun ja luotettavan pankin kanssa, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja vastaanottaa tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Kulutusluottovertailu on maksuton ja ei-sitova toimenpide

Täyttämällä hakemuksen, saat kätevästi selvitettyä minkälaisen korkotason voit saada kulutusluotollesi. Kulutusluottojen korkotason sekä ehtojen kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja ei-sitovaa. Jos tarjouksien joukosta ei löydy riittävän edullista lainavaihtoehtoa, voit jättää lainan nostamatta. Näin ollen lainanhakuprosessisi päättyy eikä sinulle koidu mitään lisäkustannuksia.

Kilpailuta kulutusluotto yksinkertaisesti palvelumme avulla

Aloita kulutusluottovertailu täyttämällä yläpuolelta löytyvä lainahakemus. Aseta tarvitsemasi lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Näet myös arvion kustannuksista kuukausitasolla. Tämän jälkeen täytä seuraaviin kohtiin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Sinut ohjataan varsinaisen lainahakemuksen täyttämiseen, jossa kysytään tarkempia tietoja esimerkiksi tulotasostasi ja muita lainan hyväksymiseen vaikuttavia tekijöitä. Täyttämäsi tietojen perusteella yhteistyökumppanimme päättävät voitko saada lainaa sekä millaisella korolla voit saada kulutusluottoa.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset jopa minuuteissa. Kun olet saanut kaikki tarjoukset itsellesi, voit aloittaa niiden vertailemisen. Löydät jokaisesta tarjouksesta kulutusluottosi koron ja muut mahdolliset lainakulut.

Kuinka paljon voin saada kulutuslainaa?

Tavanomaisesti kulutusluottoa haetaan 5000 – 40 000 euroa. Palvelumme kautta voit kuitenkin kilpailuttaa mitä tahansa lainasummaa 1000 euron ja 60 000 euron väliltä. Tarjolla olevat laina-ajat ovat 1-15 vuotta.

Laina-aika kannattaa sovittaa omaan talouteen sopivaksi, jotta takaisinmaksaminen sujuu ongelmitta. Liian pieni kuukausierä voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta samanaikaisesti se kasvattaa lainan lopullista hintaa, kun laina ei lyhene riittävän nopeasti.

Toisaalta liian suuri kuukausierä voi ajaa sinut tilanteeseen, jossa kaikki rahasi menevät lainan lyhennyksiin.

Yläpuolelta löytyvästä lainalaskurista voit tarkistaa asettamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan perusteella arvion kuukausikustannuksesta. Voit vaihdella laina-aikaa ja näet millä tavalla se vaikuttaa kuukausierän suuruuteen.

Todellisen vuosikoron arvioiminen on haastavaa, sillä se määräytyy hakijakohtaisesti.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti omilla tiedoilla, jotta edesautat kilpailukykyisten tarjouksien saamista. Virheellisesti tai puuteellisesti täytetty hakemus johtaa kielteisen lainapäätöksen saamiseen.

Kielteisen päätöksen voi saada myös, jos hakijalla on entuudestaan liikaa lainoja omiin tuloihinsa nähden tai hän on pienituloinen. Hyväksyttyä päätöstä ei anneta, jos hakijalla on luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintä.

Mikäli et ole varma onko lainan saaminen mahdollista kohdallasi, voit siitä huolimatta täyttää maksuttoman hakemuksen. Välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme ja parhaimmassa tapauksessa voit saada yli 25 pankin ei-sitovat tarjoukset vertailtavaksesi.

Kulutusluoton hakeminen yhteishakijan kanssa

Hyväksytyn lainapäätöksen saamista voi parantaa ottamalla hakemukseen mukaan yhteishakijan. Rinnakkaishakija voi tulla ajankohtaiseksi esimerkiksi, jos tarkoituksenasi on hakea suurempaa lainaa pienellä korolla.

Yhteislaina on myös hyvä vaihtoehto, jos haluatte puolisonne kanssa toteuttaa jonkun pitkäaikaisen haaveen kuten talon rakentamisen tai yhteisen lomamatkan.

Pankit ja rahoituslaitokset antavat helpommin myönteisen päätöksen yhteishakijan kanssa haetulle lainalle, koska pankilla on pienempi riski tehdä luottotappiota. Tällä tavalla voit saada kulutusluottoa joustavilla ehdoilla.

Kaikki yhteistyökumppanimme tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja, joten sinulta ei edellytetä vakuudeksi omaisuutta tai henkilötakaajan käyttämistä.

Mihin käyttötarkoitukseen voin hakea kulutusluottoa?

Vakuudettomat lainat voi aina käyttää haluamallaan tavalla eikä useimmat lainantarjoajat edellytä käyttötarkoituksen kertomista lainanhaun yhteydessä. Kulutusluottoa on mahdollista hakea niin arjen kuluihin tai harkittuihin hankintoihin.

Remontista aiheutuneet kustannukset voi joko kokonaan tai osittain kustantaa kulutusluotolla. Olipa tarkoituksenasi toteuttaa pieni tai suurempi remontti, voit hoitaa maksupolitiikan niin sanotulla remonttilainalla. Sivustomme kilpailuttaa 1000 – 60 000 euron kulutusluotot, joten voit toteuttaa joko pienemmän pintaremontin tai suuremman keittiöremontit palvelumme avulla.

Vaihtoehtoisesti kulutuslainan voi käyttää uuden tai käytetyn auton ostamiseen. Yhä useammat suomalaiset ovat vaihtaneet perinteisen bensa-autonsa sähköautoon. Olipa kyseessä bensa- tai sähköauto, myös autolainat kannattaa kilpailuttaa.

Luottoa on mahdollista hakea myös lomamatkaa varten. Ihan varmasti jossain vaiheessa elämää tulee sellainen tilanne, että irtiotto arjesta voisi tehdä hyvää. Esimerkiksi viikon loma jossain palmujen alla tai pidennetty viikonloppu lapin jylhissä maisemissa voisi olla ihan paikallaan. Kulutusluoton hakeminen on nopea ja yksinkertainen prosessi, joten halutessasi voit varata äkkilähdön jopa huomiseksi.

Kulutusluotolla voi myös hankkia uuden puhelimen tai tietokoneen. Yleensä useimmat ostavat puhelimen osamaksulla, vaikka se ei ole se kaikista halvin vaihtoehto. Osamaksuissa korot ja muut kustannukset voivat nousta pilviin. Tästä syystä kannattaa mieluummin kilpailuttaa lainat ennen ostoksien suorittamista. Lainojen kilpailutus ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta ja ei-sitovaa.

Jos kuitenkin olet jo ehtinyt ottamaan itsellesi useita osamaksuja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Osamaksujen lisäksi voit yhdistää luottokorttivelkasi tai muut luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Miten saada halvin kulutusluotto?

Kulutusluottovertailu on monen tekijän summa. Tärkeimpiä asioita ovat laina-aika, korko sekä muut lainaan liittyvät kustannukset. Näiden seikkojen lisäksi on järkevää valita joustavilla ehdoilla varustettu kulutusluotto.

Kulutusluoton korko määräytyy lainakustannuksien sekä koron mukaan. Lainan todellinen vuosikorko huomioi koron lisäksi kaikki muut lainakulut. Tämän takia kulutusluottojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomio nimelliskoron sijaan todelliseen vuosikorkoon. Vakuudeton kulutusluotto ei edellytä vakuutta, mutta tyypillisesti se on hieman kalliimpi mitä vakuudellinen laina.

Näin ollen voimme todeta, että paras kulutusluotto löytyy kilpailutuksen avulla.

Kulutusluotto perinteiseltä pankilta vai rahoituslaitokselta?

Kulutusluottoa on mahdollista hakea niin perinteisen pankin kuin netissä toimivan rahoituslaitoksen avulla. Lainojen koroissa voi olla suuriakin vaihteluita eri luotonmyöntäjien välillä. Korkotaso vaihtelee 4 ja 20 prosentin välillä, jonka takia kilpailutus on järkevää. Luotto.net tarjoaa yhteistyökumppanien avulla mahdollisuuden saada yhdellä hakemuksella yli 24 luotonmyöntäjän tarjoukset.

Usein lainaa tarvitsevat turvautuvat oman pankin tarjontaan ajatuksena saada mahdollisimman edullinen laina. Suosittelemme kuitenkin yhden tarjouksen sijaan pyytämään lainatarjoukset mahdollisimman monesta eri paikasta, jotta varmistut edullisen lainan löytämisestä.

Kulutusluotto heti tilille

Kilpailuta kulutusluotot vaivattomasti Luotto.net palvelun avulla. Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus nyt. 

Kun lähetät hakemuksen kauttamme, kilpailutamme sen yli 30:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä puolestasi. Näin voit saada useita useita lainatarjouksia, joita vertailemalla helposti löydät edullisimman. Kulutusluottojen vertailussa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon. Voit säästää suuren summan rahaa kilpailuttamalla kulutusluotot.

Lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan velvoita tai sido hakijaa mihinkään, voit rauhassa tarkastella saamiasi tarjouksia 30 päivän ajan, valita parhaan ja nostaa kulutusluoton ilman vakuuksia suoraan tilille.

Täytä nyt maksuton lainahakemus ja kilpailuta kulutusluotot!

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan velvoita tai sido hakijaa mihinkään. Palvelumme kautta vertailet vakuudettomat kulutusluotot vaivatta 60 000 euroon saakka.

2. Vertaile lainatarjoukset

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjoukset nähtäville muutaman minuutin kuluessa. Näet lainatarjouksien kuukausierät, nimelliskorot, todellisen vuosikoron, mahdolliset avaus- ja tilinhoitomaksut. Kiinnitä huomiota erityisesti lainojen todelliseen vuosikorkoon.

3. Valitse itsellesi sopivin kulutusluotto

Kun olet vertaillut henkilökohtaiset lainatarjoukset, hyväksy niistä itsellesi sopivin ja voit saada kulutusluoton tilillesi jo samana päivänä.

Halvin kulutusluotto löytyy vertailemalla

Kulutusluoton tai minkä tahansa muun lainatyypin todellinen vuosikorko on aina yksilöllinen. Se määräytyy aina hakijan tietojen perusteella.

Palvelumme lainalaskurin vuosikorko on vain arvio, eikä se ole välttämättä sama kuin saamissasi lainatarjouksissa.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan korot ja kulut, joita ovat esimerkiksi: Avausmaksu, tilinhoitopalkkio sekä mahdolliset muut kulut.

Nämä tyypillisesti vaihtelevat lainanantaja kohtaisesti.

Kulutusluoton laina-aika

Luotto.net palvelun kautta haettujen lainojen laina-aika on 1-15 vuotta. Lainat on yleisesti mahdollista maksaa nopeammin pois ilman ylimääräisiä maksuja. Se onkin fiksua, kun maksat lainan ajoissa pois, säästät korkokuluissa.

Mikäli olet hakemassa pikalainaa, jonka summa on 500-2000e, laina-aika on yleisesti noin vuoden pituinen. Useimmiten pikalainat maksetaan pois jo muutaman kuukauden sisällä.

Kulutusluotto nopeasti tilille

Kun haet kulutusluottoa Luotto.net palvelusta, et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainaa varten. Voit hakea kulutusluottoa jopa 60 000€ asti.

Täytä hakemus nyt vain muutamassa minuutissa ja saa kulutusluotto tilille jo tänään.

Ehdottomasti paras tapa hakea kulutusluottoa on laskea palvelumme laskurin avulla arvioitu kuukausierä ja lainasumma, koska lainan korko perustuu myös laina-aikaan.

Kun olet täyttänyt helpon ja maksuttoman lainahakemuksen, valitse itsellesi sopiva kulutusluotto ja nosta laina tilillesi

Kulutusluotto yhteishakijan kanssa

Moni hakija voi miettiä, voisiko lainaa saada edullisemmin yhteishakijan kanssa. Yleisesti vastaus on kyllä, lainalle voi saada matalamman koron kun sitä hakee yhdessä jonkun toisen kanssa. Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada myös suurempi lainasumma kuin yksin haettaessa.

Mikäli tarvittava lainasumma on hieman suurempi, kannattaa sitä hakea yhteishakijan kanssa, jos se on mahdollista. Usein lainamarkkinoilla sanotaan, että 10 000 euron ja sitä suurempia lainoja kannattaa hakea yhteishakijan kanssa.

Yhteishakijan tulot huomiodaan laskelmissa. Tämän vuoksi kulutusluoton saamisen mahdollisuudet usein parantuvat merkittävästi, kun lisätään toinen hakija. Lainaa kannattaa hakea yhdessä, etenkin silloin kun, päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Voi olla etteivät lainanantajat myönnä lainaa tälläiselle hakijalle, muuten kuin yhteishakijan kanssa.

Erityisesti yhteishakijasta on hyötyä lainaa hakiessa, kun hänellä on suuremmat ja säännöllisemmät tulot kuin päähakijialla.

Mikäli on niin päin ettei yhteishakijalla ole hyvä taloudellinen tilanne tai hänellä on maksuhäiriömerkintöjä, ei yleensä hänestä silloin ole hyötyä lainanhaussa.

Nykyään yhteishakijan kanssa voi hakea mitä tahansa lainaa. Tyypillinen esimerkki yhteishakijan kanssa haetusta lainasta on asuntolaina, mutta myös vakuudettomia lainoja haetaan yhteishakijan kanssa. Näitä ovat mm. Kulutusluotot, yhdistelylainat, pikalainat.

Molempia hakijoita koskevat samanlaiset kriteerit. Heillä täytyy olla siis puhtaat luottotiedot sekä vakaa tulolähde.

Yhteishakija on samalla tavalla vastuussa lainasummasta kuin päähakijakin. Mikäli käy niin, ettei toinen hakija kykene maksamaan osuuttaan takaisin lainasummasta, jää siitä valitettavasti vastuu kokonaan toiselle.

Yhteishakija hyödyttää lainanmyöntäjää ja lainanhakijaa. Siihen voi liittyä myös mahdollisesti riskejä, jos toinen ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, jää toiselle maksettavaksi koko lainasumma. Tärkeintä hakijoiden välillä on luottamus sekä yhteisymmärrys tilanteesta. Siksi yhteishakijaksi ei kannata ottaa välttämättä kaveria, vaan perheen jäsen tai luotettava sukulainen.

 

Kuinka paljon kulutusluottoa voi hakea?

Yleensä kulutusluottojen summat pyörivät 5 000 – 30 000 euron välillä. Palvelumme kautta voit kuitenkin hakea mitä tahansa lainasummaa aina 1 000 – 60 000 euroon saakka. Laina-aika on 1 – 15 vuotta. 

Laina-aika kannattaa valita sellaiseksi, että kuukausierä ei rasita liikaa taloutta vaan se on budjettiisi sopiva. Taloutta ei koskaan kannata rasittaa niin paljoa, että lainan kulut aiheuttaisivat hankaluuksia takaisin maksussa.

Palvelumme kätevällä lainalaskurilla voit tarkastella, millainen lainasumma ja laina-aika olisi henkilökohtaiseen tilanteeseesi sopiva. Kun kirjoita laskuriin tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan, näet heti kuukausierän alapuolella. Voit katsoa laina-aikaa muuttamalla kuinka se vaikuttaa kuukausierään. 

Laskurin alakohdasta näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja laskurissa näkyvä korko on vain arvio. Lopullinen vuosikorko määräytyy antamiesi tietojen perusteella. Tutustu aina lainatarjouksiin huolellisesti.
Täytä hakemus huolellisesti, koska se on ainoa tapa millä saat kilpailukykyisiä tarjouksia perustuen talouden tilanteeseesi. Mikäli lainahakemus on puutteellinen, se voi johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Lainaa ei yleensä myönnetä myöskään silloin, mikäli hakijalla on jo paljon velkaa suhteessa tuloinen tai silloin jos hakija on pienituloinen. Eikä silloinkaan, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa.

Vaikka et olisi varma siitä, että täytätkö kaikki lainanantajan lainaehdot, voit silti tehdä lainahakemuksen. Hakemuksen lähettäminen ei maksa mitään eikä se ole sitova. Kilpailutamme hakemuksesi yli 30:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä.

Kulutusluottoja haetaan paljon eri tarkoituksiin, esimerkiksi kodin remontointiin, kodin sisustamiseen, lomamatkoihin, auton ostoon tai korjaamiseen. Kulutusluottoa voidaan myös käyttää muiden lainojen yhdistämistä varten. 

Mikäli kulutusluottoa ei haeta yhteishakijan kanssa, voi korko olla suurempi ja myönnettävä lainasumma pienempi. Eli lainaa hakiessa pyri saamaan yhteishakija mukaan edullisempien lainatarjousten saamiseksi.

Löydät halvimman kulutusluoton kilpailuttamalla

Olit sitten hakemassa pientä tai isoa lainasummaa, lainat kannattaa ehtottomasti kilpailuttaa ensin. Luottojen vertailu on äärimmäisen tärkeää, koska sillä yleensä säästää pitkän pennin. Mikäli tartut heti ensimmäiseen lainatarjoukseen ja nostat rahat tilille, voit mahdollisesti maksaa merkittävästi suurempaa korkoa. Miksi maksaisit turhaan enemmän?

Pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on eroa. Samalla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla voi olla aivan eri korko. Tarjoukset kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monella lainanmyöntäjällä säästääksesi rahaa. 

Me pyrimme aina tarjoamaan markkinoiden kilpailukykyisimmät lainatarjoukset. Yhteistyökumppeihimme kuuluu kotimaisia ja ulkomaalaisia rahoitusyhtiöitä. Voit saada yli 30 lainatarjousta vain yhdellä helpolla hakemuksella.

Pankkeja sekä rahoituslaitoksia on paljon, eikä olisi järkevää lähettää niihin yksittäin hakemuksia. Lähetä nopea lainahakemus Luotto.net palvelun kautta ja me hoidamme kilpailutuksen puolestasi. 

Lainojen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Saat jo muutaman minuutin kuluessa lainatarjouksia sähköpostiisi. Niitä tarkastelemalla löydät helposti edullisimman tarjouksen.

Voit maksaa kulutusluoton takaisin nopeammin ilman lisäkuluja

Kulutusluoton voit maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisämaksuja.

Tiesithän että kulutusluoton voit myös maksaa takaisen ennenaikaisesti ilman kalliita lisäkuluja. Vakuudetonta kulutusluottoa on helppoa ja mukavaa myös maksella pois, koska voit lyhentää lainaa nopeammin.

Kannattaa toki valita pidempi laina-aika koska silloin kuukausierät eivät tunnu mahdottoman kalliilta.

Laina ajan voi helposti valita 1 vuoden – 15 vuoden väliltä, valitse itsellesi aina kohtuullinen laina-aika jolloin lainan kuukausierät voi helposti lyhentää. Kulutusluottoa voit hakea yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa.