Siirry suoraan sisältöön

Auto osamaksulla ilman käsirahaa

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Auto osamaksulla ilman käsirahaa

Auto osamaksulla helposti netistä. Hae edullista rahoitusta auton ostamista varten ilman vakuuksia tai takaajia. Me kilpailutamme puolestasi yli 25 autolainan tarjoajaa.

Voit säästää jopa tuhansia euroja auton kuluissa kilpailuttamalla lainat palvelussamme maksutta. Palvelumme kautta haettu autolaina on huomattavasti edullisempi kuin tavallinen autoluotto.

Hanki auto osamaksulla Suomen parhaimmilta pankeilta ja rahalaitoksilta. Yksi hakemus, monta tarjousta!

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja joka on suomen kansalainen voi hakea edullista osamaksua palvelumme avulla.

Voit ostaa käytetyn tai uuden auton osamaksulla, mutta varmistat saavasi parhaan tarjouksen vain kilpailuttamalla vaihtoehdot.

Kaikki palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ova vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Voit koska tahansa katsoa minkälaista lainaa on tarjoilla.

Ainoa tapa selvittää tulojen riittävyys on pyytää lainatarjoukset tarvitsemastasi lainasta. Tarkista kuitenkin ensin laskurimme avulla, kuinka suuria lainalyhennyksiä joudut tekemään ja peilaa sitä oman talouden pakollisiin kuluihin.

Palvelumme on sinulle täysin maksuton. Täytä hakemus palvelussamme ja katsotaan löydämmekö sinulle riittävän edullista lainaa. Itse lainaan littyviä kuluja ovat yleensä nimelliskorko, avausmaksut ja nostopalkkiot.

Löysitkö juuri sopivan auton ja pelkäät, että joku toinen ehtii ostaa sen ennen sinua? Palvelumme kautta haetut lainat on mahdollista saada tilille heti lainasopimuksen tekemisen jälkeen. Voit siis saada lainan tilillesi noin 15 minuutissa.

Voit itse päättää laina-ajan 1 ja 15 vuoden väliltä. Suurempien lainojen kohdalla on suositeltavaa ottaa riittävän pitkä laina-aika, jotta lyhennykset eivät nouse liian suuriksi.

Kannattaako hankkia auto osamaksulla?

Osamaksu on kaikkein yleisin rahoitusvaihtoehto hankkia oma auto. Yleisesti ottaen osamaksurahoituksen hyötyjä:

  • Koko summaa ei tarvitse maksaa kerralla
  • Voit ottaa lyhennysvapaata
  • Joustavat lyhennykset
  • Merkittävä neuvotteluvara auton hintaan
  • Helpompi myydä myöhemmin
 

Huonoja puolia osamaksuissa on yleensä korkea korko (siksi suosittelemme sinua kilpailuttamaan pankit ja rahalaitokset maksutta palvelussamme).

Auto osamaksulla ilman erillistä käsirahaa verkossa on helppoa. Täytä vain yksi lainahakemus ja saat useita kilpailutettuja vakuudettomia lainoja eteesi. Kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö voi hankkia auton osamaksulla, mikäli tulot ovat riittävät lainan lyhentämiseen.

Kuinka paljon lainaa voi hakea auton ostamista varten?

Voit hakea palvelustamme autolainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Saat näppärästi tarkistettua parhaat korkotarjoukset joka kuukausi tai aina silloin, kun sopiva käyttöauto löytyy.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ottaisit lainan jota et tarvitse. Sinun pitää erikseen vahvistaa lainan nostaminen.

Osamaksu voi siis kilpailutettuna olla paras ratkaisu auton ostamista varten. Korostan, kilpailutettuna sillä tavalliset osamaksut voivat olla koroiltaan noin 20 prosentin luokkaa, kun taas kilpailutetut versiot lainoista ovat yleensä alle 15 prosentin koroilla varustettuja rahoitustuotteita.

Luonnollisesti mitä suuremmat säännölliset tulot hakijalla on sitä suurempaa lainaa palvelumme avulla voi saada. Pienempituloisten on otettava hakemukseen mukaan yhteishakija, jos näyttää siltä, että sopivan hintaista tai suuruista lainaa ei löydy.

Auto osamaksulla turvallisesti netistä

Hae palvelumme avulla auto osamaksulla, mutta edullisella korolla. Me Luotto.net palvelussa kilpailutamme lainahakemuksesi maksutta yhteistyökumppaneidemme kesken, jolloin voit verrata näitä meidän kautta saatuja autolainatarjouksia nykyisiin tarjouksiin, joita olet saanut todennäköisesti suoraan autoliikkeiltä.

Tähän liittyen, tiesitkö että autoliikkeet voivat antaa sinulle erittäin hyviä lainatarjouksia, mutta vain huonoihin autoihin. Tämä on yleisesti tiedossa oleva kikka, jolla autoliikkeet myyvät huonompilaatuisia autoja rahoitusta vastaan.

Suosittelemmekin olemaan erittäin tarkkana, jos autoliike tarjoaa rahoitusta jopa 0 prosentin korolla.

Myös yritykset voivat saada palvelustamme rahoitusta autojen hankkimista varten. Esimerkiksi pienemmät autoliikkeet voivat tarvita rahoitusta autokannan laajentamiseen, jolloin kaltaisemme palvelumme voi auttaa ilmaiseksi.

Miten haen osamaksua autoon netistä?

Osamaksun hakeminen auton ostamista varten palvelussamme on helppoa ja nopeaa. Saat useita autorahoitustarjouksia jo muutamassa minuutissa!

Luotto.net auttaa sinua löytämään autoon kaikkein edullisimman osamaksun ilman käsirahaa tai takaajia, joka netistä on mahdollista saada. Voit helposti verrata näitä muihin saamiisi tarjouksiin. Itse en jättäisi rahoituksen suhteen yhtäkään kiveä kääntämättä, sillä haluaisi nähdä kaikki saatavilla olevat tarjoukset.

Näin palvelumme toimii

Päätä ensin kuinka suurta lainaa tarvitset ja syötä se sivun yläosassa olevaan lomakkeeseen. Valitse myös takaisinmaksuaika siten, että lyhennykset pysyvät järkevinä.

Täytä esitiedot, jonka jälkeen sinut ohjataan varsinaiseen hakemukseen johon myös tarjoukset ilmestyvät näkyviin, kun olet toimittanut hakemuksen kilpailutettavaksi.

Saat myöhemmin vielä ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla sitä mukaan kun uusia tarjouksia saapuu.

Lopullinen lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu ohjeiden mukaisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Eli..

  1. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä lainahakemus ja lähetä se meille
  3. Vastaanota edullinen autolaina ja hanki unelmiesi auto

Autolainojen kilpailuttaminen on järkevää

Autolainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa selvittää mikä luotonantaja pystyy tarjoamaan edullisimman autorahoituksen.

Eri luotonantajat ja pankit tekevät erilaisia lainatarjouksia autolainoille, joten valikoima on varsin suuri. Itse asiassa yksittäisen lainan hakijan on mahdotonta saada riittävän selvää kuvaa nopeasti mahdollisista vaihtoehdoista. Juuri tällaisessa tilanteessa palvelumme astuu kuluttajan puolelle ja näyttää hänelle parhaat vaihtoehdot muutamissa minuuteissa.

Ei kannata astua kalliin osamaksu rahoituksen sudenkuoppaan, vaan siirtyä suoraan käyttämään lainojen kilpailutusta tekeviä palveluita.

Voit saada palvelumme avulla autorahoitusta jopa vain 4 prosentin korolla. Jos haluat varmistaa, että saat lainaa mahdollisimman halvalla – ota hakemukseen mukaan yhteishakija.

Esimerkiksi tällä hetkellä ero halvimman ja kalleimman osamaksu auton välillä on 34 prosenttia. Eli halvin laina on koroiltaan 4 prosenttia ja kallein 38 prosenttia.

Palvelussamme on mukana myös ulkomaisia pankkeja, jotka toimivat Suomessa. Nämä ulkomaiset luotonantajat ovat pystyneet tarjoamaan edullisempia lainoja, kuin suomalaiset pankit.

Yhdistä aikaisemmat autolainat ja rahoituskulut

Onko sinulle kertynyt aikaisempia osamaksuja joita autohankinnoista on syntynyt? Jos vastasit kyllä, maksat todennäköisesti tällä hetkellä enemmän kuluja kuin tarvitsisi.

Yhdistämällä vanhat autolainoihin ja osamaksuihin liittyvät kulusi voit säästää jopa uuden auton hinnan, jos löydät uuden yhdistelylainan edullisella korolla.

Hae yhdistelylainaa palvelumme avulla muutamassa minuutissa. Näet jo ensisilmäyksellä kuinka paljon voit säästää uuden edullisemman lainan kanssa, jolla maksat pois aikaisemmat kalliimmat lainat.