Siirry suoraan sisältöön

Lainaa ulkomailta

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Lainaa ulkomailta

Monet Suomessa toimivat pankit sekä rahoituslaitokset tekevät yhteistyötä myös ulkomaisten lainantarjoajien kanssa. Täyttämällä sivustoltamme löytyvän maksuttoman hakemuksen voit saada niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin pankkien lainatarjouksia.

Tässä oppaassa kerromme tarkemmin, miten voit vastaanottaa ulkomaisten toimijoiden lainatarjouksia sekä missä maissa nämä lainantarjoajat toimivat.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Sivustomme kautta voit hakea lainaa niin ulkomaisilta kuin suomalaisiltakin toimijoilta aina 60 000 euroon asti.

Jokaisella ulkomaisella lainapalvelulla on omanlaiset käsittelyajat, mutta yleensä laina voi näkyä hakijan tilillä joko saman päivän aikana tai viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Vakuudeton laina ei edellytä vakuuksien käyttämistä. Tämän lisäksi lainaa on mahdollista hakea myös ilman takaajia, mutta etenkin suurempien lainojen kohdalla kannattaa harkita takaajan tai yhteishakijan ottamista.

Jokaisen lainapalvelun tarjoamassa lainassa on omanlainen korkotaso ja hinnoittelu. Joissain tapauksissa hakijat ovat saaneet edullisempaa lainaa ulkomaisilta lainoittajilta.

Lainan korko ja ehdot ovat henkilökohtaisia. Sinulle tarjottu korko selviää vain kun täytät hakemuksen, jolloin se lähetetään yhteistyökumppaneillemme ja he palaavat sinulle mahdollisen lainatarjouksen kanssa. Korkotason selvittäminen ei maksa mitään sillä hakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen saaminen on täysin ilmaista.

Lainan hakeminen ulkomailta äkilliseen tarpeeseen

Eivätkö säästösi tai tulosi riitä kattamaan kaikkia pakollisia menoja? Tällaisessa tilanteessa apu voi löytyä vakuudettomasta lainasta. Mahdollisesti voit myös elämässäsi kohdata äkillisiä kulueriä, joihin pitäisi saada rahoitusta nopealla aikataululla. Esimerkiksi pyykinpesukone tai tiskikone hajoaa äkillisesti. Etenkin suuremmissa perheissä nämä kodinkoneet ovat elintärkeitä, sillä useiden perheenjäsenien pyykkejä tai tiskejä ei taltuteta käsin.

Odottamattomia kulueriä ei välttämättä ole mahdollista paikata säästöillä tai rahasummaa ei ole sillä hetkellä mahdollista lainata sukulaisilta.

Tällainen tilanne voidaan ratkaista vakuudettomalla lainalla, joka voikin tässä kohtaa olla ainoa jäljellä oleva vaihtoehto. Nykypäivänä suomalaisista digipankeista voi saada kilpailukykyisellä korolla sekä joustavilla ehdoilla varustettua lainaa. Sen lisäksi varteenotettava lainavaihtoehto voi löytyä myös ulkomaisista lainantarjoajista.

Tilanteesta riippuen ulkomailta voi saada jopa nopeammin lainaa mitä Suomesta. Täytä sivustoltamme löytyvä maksuton sekä nopea hakemus, jos haluat vastaanottaa niin suomalaisten kuin ulkomaistenkin pankkien tarjouksia. Luotto.net tekee yhteistyötä yli 25 tunnetun ja luotettavan rahoituslaitoksen kanssa. Hakemuksesi toimitetaan kilpailutettavaksi kaikille niille yhteistyökumppaneille, joiden ehdot täytät.

Nopeimmillaan voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana, mutta pankin käsittelyajoista riippuen rahat näkyvät tililläsi viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa.

Miten voin hakea lainaa ulkomailta?

Käytännössä lainan hakeminen ulkomailta toimii samalla tavalla kuin suomalaiselta lainantarjoajalta. Luotto.net toimittaa hakemuksesi kilpailutettavaksi niin suomalaisille kuin ulkomaisille toimijoille.

Nykypäivän tiedonsiirto on niin kehittynyttä, että niin suomalaisilla kuin ulkomaisilla pankeilla on käytössään samantyyppinen järjestelmä. Voit siis saada lainaa Ruotsista tai Virosta.
Seuraavissa osioissa avaamme tarkemmin Suomessa toimivia lainanmyöntäjiä ja opastamme miten voit hakea lainaa Ruotsista, Norjasta, Virosta, Espanjasta ja Saksasta.

Ulkomaiset lainoittajat Suomessa

Lähes kaikki asiat voi nykyään hoitaa kätevästi verkossa eikä esimerkiksi lainan hakeminen vaadi lainaneuvotteluissa käymistä.

Tästä syystä lainan hakeminen on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi. Luotto.net on perustettu tarkoituksena auttaa asiakkaita löytämään mahdollisimman edullinen laina nopeasti. Sivustomme avulla voit kilpailuttaa suomalaiset sekä ulkomaiset lainantarjoajat.

Ruotsalaiset lainanantajat

Suomalaisten lainantarjoajien joukkoon mahtuu useita ruotsalaisia edullista lainaa tarjoavia toimijoita. Ruotsalaiset digipankit voivat tarjota jopa kilpailukykyisempiä ja edullisempia vakuudettomia lainoja. Ruotsalaisten pankkien etu piilee nopeissa käsittelyajoissa.

Ruotsista voi saada niin pientä kuin suurempaakin lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Joissain tapauksissa hakijoilta voidaan kuitenkin edellyttää tiettyjä kuukausitienestejä.

Esimerkiksi ruotsalainen Resurs Bank tarjoaa lainaa vähintään 24-vuotiaalle hakijalle, jolla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 euron bruttotulot alle 3000 euron lainoissa ja vähintään 1300 euroa yli 3000 euron lainoissa). Hakijalla tulee olla myös puhtaat luottotiedot.

Muita suomessa toimivia ruotsalaisia lainantarjoajia:

Nordax Bank
Svea Ekonomi
Avida Finans
Collector Bank
TF Bank

Lainaa Norjasta

Suomessa toimivia tunnetuimpia norjalaisia lainanmyöntäjiä ovat ehdottomasti Bank Norwegian ja Instabank. Norjalaiset rahoituslaitokset tunnetaan suurempia lainoja tarjoavina toimijoina. Esimerkiksi Bank Norwegian tarjoaa vakuudetonta lainaa 60 000 euroon asti ilman takaajia. Instabank taas puolestaan tarjoaa lainaa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

Norjalaiset pankit tarjoavat erinomaisia ja kilpailukykyisiä lainoja, joiden ehdot voivat olla todella joustavat. Norjalaisten pankkien tarjoamissa suuremmissa lainoissa voidaan edellyttää säännöllisiä ja korkeampia tuloja. Jos tulosi ovat riittämättömät ja sen myötä sait kielteisen lainapäätöksen, voit harkita liittäväsi hakemukseen yhteishakijan.

Lainaa yhteishakijan kanssa voi parantaa lainamahdollisuuksiasi ja parhaimmillaan voit saada suurempaa lainaa pienellä korolla. Yhteislainalle voidaan antaa myös joustavammat ehdot, kun lainasta vastaa yhden sijaan kaksi henkilöä.

Norjalaiset lainanmyöntäjät ovat kuitenkin voineet myös asettaa lainoilleen tiukemmat ehdot. Esimerkiksi korkea ikävaatimus on tyypillistä norjalaisilla pankeilla. Bank Norwegian ja Instabank edellyttää hakijoiltaan vähintään 23 vuoden ikää.

Virolaiset lainantarjoajat

Useat suomalaiset lainanhakijat voivat saada virolaisten pankkien lainatarjouksia. Viro onkin jo pidemmän aikaa tunnettu hyvänä lainantarjoajana. Monet suomalaiset muistavatkin varmasti virolaiset pikavipit, jota tarjottiin silloin kun pikalainat olivat vielä nosteessa. Tiukentuneiden lainsäädäntöjen vuoksi virolaisia lainantarjoajia ei kuitenkaan Suomen lainamarkkinoilla enää kovin paljon esiinny.

Tiukentuneista lainsäädännöistä huolimatta jäljelle on jäänyt muutamia luotettavia virolaisia lainantarjoajia. Näistä tunnetuimpia ovat Bigbank ja Bondora.

Virolaiset lainanmyöntäjät ovat alusta lähtien keskittyneet tarjoamaan suomalaisille asiakkaille pieniä ja nopeasti haettavia lainoja. Näiden palveluiden liiketoiminta on rekisteröity Viroon.

Voinko saada lainaa Virosta ilman luottotietoja?

Mikään luotettava tai rehellisesti toimiva lainapalvelu ei myönnä lainaa luottotiedottomalle. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä ja kyseinen palvelu on siitä huolimatta valmis antamaan sinulle hyväksytyn lainapäätöksen, niin suosittelemme harkitsemaan kahdesti, että onko kyseinen palvelu luotettava. Tämän sijaan suosittelemme, että hoidat maksuhäiriömerkintäsi sekä taloutesi kuntoon ja vasta sen jälkeen harkitset lainan hakemista.

Lainaa Espanjasta

Tällä hetkellä Suomessa toimii ainakin yksi tunnettu espanjalainen lainanmyöntäjä, nimittäin Santander. Santanderin kautta voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Palvelun tarjoamille vakuudettomille lainoille voit saada takaisinmaksuaikaa 2-10 vuotta.

Laina on kuitenkin mahdollista maksaa takaisin tätäkin nopeammin ilman ylimääräisiä kustannuksia. Santanderin asettamat lainaehdot ovat aika tyypilliset: hakijan luottotiedot tulee olla puhtaat, kuukausitulot ennen veroja 1500 euroa ja ikä vähintään 24 vuotta.

Santander tarjoaa kulutusluottoa, ajoneuvorahoitusta, vakuutuksia, ostorahoitusta ja All in one -palvelua.

Lainaa Saksasta

Valitettavasti ainakaan tällä hetkellä Suomessa ei toimi yhtäkään saksalaista lainanmyöntäjää. Tämän sijaan voit pyytää lainatarjouksia norjalaisilta, ruotsalaisilta ja virolaisilta pankeilta.

Mitkä asiat tulee ottaa huomioon hakiessa lainaa ulkomailta?

Suosittelemme pitämään nämä seuraavat asiat mielessä, kun valitset ulkomaisen rahoituslaitoksen:

Voit hakea lainaa ilman luottotietoja – tämä on ensimmäinen vaaranmerkki, sillä minkään luotettavan tai turvallisen rahoituslaitoksen ei tulisi myöntää lainaa luottotiedottomalle. Nämä palvelut on syytä kiertää kaukaa.

Lainapalvelu on suht tuore tai vasta perustettu – vasta perustettu yritys voi sisältää paljon enemmän riskejä ja kun kyseessä on tuntematon toimija, niin on hyvin vaikeaa tietää, onko sen käyttäminen turvallista.

Palvelu perii ennakkomaksun ennen lainan saamista – tämä on iso varoitusmerkki, sillä mikään luotettava lainanantaja eri peri asiakkaalta minkäänlaista ennakkomaksua ennen lainan saamista.

Lainapalvelu pyytää asiakkaan verkkopankkitunnuksia – tässäkin kohtaa hälytyskellojen tulisi soida, sillä mikään palvelu ei varsinaisesti pyydä asiakkaan verkkopankkitunnuksia lainan saamiseksi. Yleisesti ottaen verkkopankkitunnuksia tarvitaan vain lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Toimijan verkkosivusto on epäselvä tai teksti on kirjoitettu erittäin huonolla suomen kielellä – tällaisten toimijoiden kautta ei kannata hakea lainaa, sillä jokainen luotettava palvelu panostaa verkkosivustojen läpinäkyvyyteen ja siihen, että teksti on kirjoitettu selkeällä suomen kielellä. Suosittelemme kääntymään jonkun toisen lainapalvelun puoleen, etenkin jos tekstin ulkoasu vaikuttaa siltä, että siihen on hyödynnetty Google-kääntäjää.
Onneksemme netti on tarjonnut mahdollisuuden erotella luotettavien palveluiden joukosta nämä huijaustarkoituksella perustetut palvelut.

Sivustomme ei tee yhteistyötä tällaisten epäluotettavien firmojen kanssa, vaan hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme vain rehelliset ja turvalliset toimijat.

Suomalaista luottoa ulkomailta

Suomalaista luottoa on mahdollista hakea jo suomessa pitkään toimineen Ferratumin avulla. Voit käyttää Ferratumia turvallisin mielin, vaikka sen liiketoiminta tapahtuukin Maltalta käsin. Ferratumin lainavalikoimaan kuuluu 2000 – 30 000 euron vakuudettomat lainat. Lainojen tarjottavat takaisinmaksuajat ovat 2-10 vuotta.

Ferratumin kautta on mahdollista saada lainaa, kunhan on vähintään 22-vuotias ja omaa puhtaat luottotiedot. Halutessasi voit maksaa lainasi nopeammin takaisin eikä tästä koidu sinulle mitään lisäkuluja.

Lainaa ulkomailta voi mahdollistaa alhaisemmat lainakulut

Lainan hakeminen ulkomailta voi olla joissain tilanteissa järkevää, sillä voit saada lainallesi kilpailukykyisemmän todellisen vuosikoron. Et edes välttämättä erota onko kyseessä suomalainen vai ulkomainen lainantarjoaja.

Tarvittaessa voit myös hakea yhdistelylainaa, jonka voit käyttää nykyisten lainojesi pois maksamiseen. Useiden lainojen takaisinmaksaminen voi olla erittäin stressaavaa ja pahimmillaan voit unohtaa jonkun lainan eräpäivän. Useamman lainan eräpäivän unohtaminen voi myös kuormittaa kukkaroasi, kun jokaisesta tulee oma maksumuistutus.

On myös paljon todennäköisempää saada yhdelle kilpailutetulle lainalle alhaisempi korko mitä monelle pienemälle lainalle.

Luotto.net -sivuston etusivulta löytyvästä lainalaskurista näet myös suuntaa antavan arvion kuukausittaisille kustannuksille valitsemasi lainasumman mukaan.

Täytä yksi nopea hakemus ja voit parhaimmillaan saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Onko lainaa ulkomailta ilman luottotietoja mahdollinen?

Niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin lainantarjoajat edellyttävät, että hakijan luottotiedot ovat puhtaat. Eli yksinkertaisesti et voi saada lainaa ulkomailta ilman luottotietoja.

Kuten jo aikaisemmissa osioissa totesimme, että jos palvelu on valmis lainaamaan sinulle, vaikka luottotiedoissasi olisi maksuhäiriömerkintä, älä ota tällaisen toimijan lainaa vastaan. Tilanteesta riippumatta kyse on melkein aina huijaamis- tarkoituksella perustettu sivusto.

Lainaa suomesta vs. lainaa ulkomailta

Suomalaisten lainoittajien lisäksi ulkomaiset toimijat ovat varteen otettavia vaihtoehtoja. Moni suomalainen lainaa tarvitseva hakija voi kuitenkin epäillä ulkomaisen lainoittajan luotettavuutta.

Tästä syystä onkin tärkeää valita vain sellainen ulkomainen lainapalvelu, joka löytyy jonkin suomalaisen kilpailutuspalvelun yhteistyökumppanuuslistauksesta.

Esimerkiksi me teemme yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa, joten täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia vain turvallisilta ulkomaisilta lainantarjoajilta.

Yhteenvetona voimme todeta, että lainan hakeminen voi joissain tapauksissa olla järkevämpää ulkomaiselta toimijalta etenkin, jos lainan korko sekä ehdot ovat paremmat.

Yhdistelylainan hakeminen ulkomailta

Tätä asiaa pohjustimmekin jo hieman aikaisemmassa osiossa. Monien ulkomaisten lainantarjoajien lainavalikoimasta löytyy myös yhdistelylaina.

Yhdistelylainan hakeminen voi tulla ajankohtaiseksi, jos useiden osamaksujen tai lainojen takaisinmaksaminen ei suju ongelmitta. Usein yhdistelylaina sisältää suuremman lainasumman, joka mahdollistaa alhaisemman korkotason.

Yhdistelylainaa kannattaa hakea vain silloin, jos sen korko ja kustannukset ovat nykyisiä lainoja edullisemmat.

Kuinka voin saada lainaa ulkomailta suomalaisilla pankkitunnuksilla?

Lainanhakuprosessi tapahtuu ulkomailla samalla tavalla mitä Suomessakin. Lainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa. Netti mahdollistaa sen, että voit helposti lainaa hakiessasi sisään kirjautua järjestelmiin verkkopankkitunnuksillasi samalla tavalla kuin hakisit kotimaista lainaa.

Ulkomaisten lainantarjoajien ehdot

Useimmat lainapalvelut edellyttävät, että hakija on vähintään täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot, pysyvä osoite Suomessa sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset ja säännölliset tulot.

Luotto.net edellyttää hakijalta seuraavia ehtoja:

Hakija on vähintään 20-vuotias
Omaa säännölliset palkka- tai eläketulot
Luottotiedot ovat puhtaat