Siirry suoraan sisältöön

Lainaa 1000 euroa heti!

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Lainaa 1000 euroa

1000 euron laina on markkinoiden pienimpiä lainoja, joita voit hakea. Huolimatta siitä, että lainasumma on pieni se voi auttaa pitämään talouden kasassa.

Vakuudeton laina on nopea ja helppo tapa ratkaista arjen yllättävät rahan tarpeet.

Luotto.net auttaa sinua kilpailuttamaan 1000 euron lainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Vertailemalla vaihtoehdot saat tehtyä edullisimman lainasopimuksen ja säästää kuluissa ja koroissa.

1 vuoden takaisinmaksuajalla 1000 euron lainaa lyhennetään 85 euroa kuukaudessa.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
11.67€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Pienet lainat kannattaa kilpailuttaa

Pankkien ja rahalaitosten tarjoamat korot vaihtelevat merkittävästi, jonka takia jo pienemmätkin lainat kannattaa kilpailuttaa. Tällä hetkellä vakuudettomien lainojen korot ovat 4 – 20 prosenttia.

Lainojen korkoja laskiessa on hyvä huomioida todellinen vuosikorko, sillä etenkin pienemmissä lainoissa suurin osa lainakustannuksista tulee lainaan liittyvistä kuluista, eikä suinkaan nimelliskorosta.

Joten jo nopealla silmäilyllä voit säästää satoja euroja myös pienemmissä 1000 euron lainoissa.

Jos sinulla on jo tällä hetkellä useampia pieniä lainoja tai osamaksuja joita et ole vielä kilpailuttanut, voit vaihtaa ne yhdistelylainan avulla yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, jonka korot ja kulut ovat alhaisemmat. Yhdisteleminen on helppo tehdä suoraan palvelussamme pyytämällä lainatarjoukset useampien lainojen kokonaisummalle. Jos sopiva laina löytyy, voit maksaa sillä pois kaikki aikaisemmat kalliit lainat.

Vakuudeton 1000 euron laina netistä

1000 euron laina on yleensä osamaksu, joka on otettu suoraan kaupoista. Tonnin lainat voi olla myös hankittu esimerkiksi vuokravakuutta, elektroniikka tai kodin huonekaluja varten.

Osamaksut ovat yleensä aina yli 20 prosentin korolla varustettuja rahoitustuotteita, jolloin suurin osa vakuudettomista lainoista on huomattavasti edullisempia. Ehdotankin, että haet 1000 euron lainaa vain kilpailutuksen kautta, jolloin saat selkeän kuvan lainatarjonnasta.

Toki voit hakea kilpailutetun lainan siten, että saat veronpalautukset ennakkoon ja maksat lainan takaisin veronpalautusrahoilla. Pienet lainat voivat riittää myös pienempään remonttiin, mutta koska käyttökohteiden kirjo on niin laaja, suosittelen käyttämään palveluamme.

Nimittäin voit saada tarjouksia sekä kulutusluotoista, joustoluotoista ja pikavipestä. Näin voit itse arvioida minkälainen lainatuote sopii parhaiten tarpeisiisi.

Vakuudettoman tonnin lainan voi saada vartissa

Vakuudettoman lainan saa tilille usein heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Sinun tarvitsee vain allekirjoittaa jokin saamistasi lainatarjouksista, jonka jälkeen luotonantaja maksaa lainarahat tilillesi välittömästi.

Vertaile 1000 euron lainat Luotto.net palvelussa

Suomalainen Luotto.net on erikoistunut lainojen vertailemiseen ja kilpailuttamiseen. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahalaitosta, jotka voivat tehdä tarjouksen lainastasi.

Palvelumme on olemassa aidosti kuluttajien takia. Tiedämme, miten paljon rahaa kuluttajat menettävät kun heille ei tarjota riittävästi tietoa lainoista etukäteen.

Hakemuksen täyttäminen palvelussamme on helppoa ja maksutonta sekä ennen kaikkea nopeaa. Saat muutamassa minuutissa useita lainatarjouksia joiden joukosta voit valita parhaimman.

Eikä sinulla ole kiire.

Saamasi lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta niiden hakemisesta ja saat vielä halutessasi muistutuksia sähköpostiin tai tekstiviestillä.

Voit siis hakea luottoa 500 – 70 000 euroa ilman vakuuksia. Jos päätät valita suuremman lainan pienemmän sijaan, voit harkita yhteishakijan ottamista mukaan hakemukseen, joka nostaa luottopisteitäsi ja samalla mahdollistaa entistä edullisemmat lainat.

Tarjottujen lainojen maksuaika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. Saat itse päättää lainasumman ja takaisinmaksuajan, me kilpailutamme pyyntösi eri pankkien ja rahalaitosten kesken.

Palvelussamme on mukana myös perinteisiä pankkeja, digipankkeja ja suurempia rahalaitoksia.

Vakuuksia et lainoillesi tarvitse, sillä kaikki palvelumme kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia.

Ota selvää mitä lainat maksavat

Lainojen korot ja kulut vaihtelevat todella merkittävästi luotonantajan mukaan. Kilpailutettu laina on aina lähtökohtaisesti edullisempi kuin muuta kautta suoraan haettu laina.

Sivuillamme olevan lainalaskurin avulla sinun on helppo selvittää mitä tuleva lainasi tulee maksamaan ja kuinka suuria lyhennyksiä sinun tarvitsee tehdä. Voit siis tehdä lainasuunnitelman alusta loppuun suoraan palvelussamme. Halutessasi saat myös apua asiantuntijaltamme, joka palvelee sinua hakemuksessa chatin avulla.

Tällä hetkellä ero halvimman ja kalleimman 1000 euron lainan välillä on jopa satoja euroja ja ero korostuu enemmän mitä pidempi takaisinmaksuaika lainalla on.

Mutta vaikka lainan hakeminen on helppoa..

Hae lainaa vastuullisesti

Lainan hakeminen netistä on erittäin helppoa ja nopeaa, mutta silti on erittäin tärkeää laskea tarkkaan, kuinka suuria lyhennyksiä voit tehdä tai kuinka suurta lainaa sinun kannattaa ylipäänsä hakea.

Liian suuri laina voi aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia kotitalouksille, kun ostovoima heikkenee. Riski korostuu merkittävästi etenkin taloudellisesti haastavina aikoina, kun elintarvikkeiden ja muiden pakollisten tuotteiden hinta nousee inflaation myötä.

Tähän liittyen, emme voi riittävästi korostaa kuinka helppoa ja tärkeää lainojen yhdistäminen on. Yhdistämällä lainat voi samantien vaihtaa kalliimmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja säästää jopa tuhansia euroja.

Kaikki olemassa olevat lainat kannattaa aina kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Näin varmistat ettet koskaan maksa lainastasi liikaa korkoja ja kuluja.

1000 euron pikavippi, joustoluotto vai pikalaina?

Lainatuotteita on useita, joilla jokaisella on erilaisia ominaisuuksia ja omanlaisia maksuperusteita. Meidän kautta haettu pienlaina on joko tavallinen pikalaina tai joustoluotto. Molemmat näistä ovat vakuudettomia, mutta joustoluotto on takaisinmaksuajaltaa ja nostoiltaan joustava, joka tarkoittaa, että saat käyttöösi luottotilin jonka puitteissa teet tarvitsemiasi nostoja.

Tavallinen käyttöluotto tai pikalaina on kerralla tilille maksettava laina, joka sekin lyhennetään joustavasti sovitun aikataulun mukaisesti.

Pikalaina sopii nopeisiin suurempiin rahantarpeisiin, kun taas joustoluotto sopii pitkäaikaisempiin rahantarpeisiin, jotka eivät ole niin säännöllisiä.

Ei haittaa vaikka et ole täysin varma minkälaista lainaa olisi järkevä hakea, sillä toimittamalla lainahakemuksen palveluumme, me etsimme sinulle parhaat lainavaihtoehdot yli 25 pankin ja luotonantajan joukosta.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea 1000 euron lainaa?

1000 euron lainaa voi hakea kuka tahansa täysi ikäinen henkilö, joka on oikeustoimikelpoinen ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Voiko opiskelija saada lainaa?

Opiskeleminen ei ole este lainan saamiselle. Meiltä myös opiskelijat saavat lainaa, sillä usein heillä on suurin tarve saada rahoitusta, kun vakituista työtä harvemmin on.

Mikä on edullisin tonnin laina?

Toimitettuasi lainahakemuksen meille, näet kaikki mahdolliset lainatarjoukset jotka voit saada yli 25 pankilta ja rahalaitokselta. Voit helposti silmäilemällä vertailla, mikä näistä tarjouksista on halvin.

Mistä 1000€ laina helposti?

No meiltä tietenkin. Me autamme sinua löytämään helpoimman, nopeimman ja edullisimman 1000 euron lainan muutamassa minuutissa.

Voinko saada lainaa ilman liitteitä?

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Voiko työttömänä saada lainaa?

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. Monet työttömäksi joutuneet ovat suurimmassa lainan tarpeessa, kun vakituisia tuloja ei enää ole. Etenkin ansiosidonnaisen aikana on vielä mahdollista saada myös suurempia lainoja, jolloin voi toivoa ettei työttömyys jatku kauemmin.

Mistä 1000€ laina heti tilille?

Kaikki luotonantajat eivät käsittele lainahakemuksia yhtä nopeasti kuin yhteistyökumppanimme. Hakemalla lainaa palvelustamme varmistat, että voit saada lainaa heti tilille.

Mitä 1000 euron vippi maksaa?

Vipit ja lainat ovat yleensä kalliimpia kuin suuremmat lainat. Suuremmissa lainoissa korko muodostuu pääosin lainan koroista, mutta pikalainoissa suurin osa kustannuksista tulee muista lainaan liittyvistä kuluista. Tavallinen 1000 euron vippi maksaa yleensä jotakin 20 ja 100 euron väliltä.