Siirry suoraan sisältöön

Glee pikavippi

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Glee pikavippi

Glee pikavippi ei ole markkinoiden halvin, siksi suosittelemme, että kilpailutat kaikki pikavipit palvelussamme maksutta. Voit saada yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia, joiden joukosta voit itse valita parhaimman.

Vippien kilpailuttaminen on nopeaa ja helppoa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja tavoitat suomen parhaimpia luotonantajia.

Huomioi, että Glee lainapalvelu ei ole enää toiminnassa. Me autamme sinua silti löytämään parhaat korvaava lainat, jotka ovat edullisempia kuin Gleen laina.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
11.67€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Mikä on Glee pikavippi?

Glee on luotonantaja, joka tarjoaa pikalainoja aina 20 eurosta jopa 1000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuajat vaihtelevat muutamasta vuorokaudesta muutamaan kuukauteen. Tarkemmin ottaen lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 7 – 90 päivää, sen mukaan kuinka suurta lainaa haet.

Lainan hakeminen tapahtuu suoraan netissä Gleen sivuilla täyttämällä lyhyt lainahakemus. Sen jälkeen palveluun pitää luoda erikseen käyttäjä tekstiviestillä PIN tunnuksella. Tästä laskutetaan erikseen noin 4 euroa, koska 2 erillistä 2 euron viestiä.

Uudet asiakkaat voivat hakea ensimmäiseksi lainaksi vain 20 tai 30 euroa. Lainakustannukset tulevat olemaan 4 – 74 euroa, joka tarkoittaa todellisena vuosikorkona erittäin korkeaa summaa. Kun näitä vanhoja pikavippejä verrataan uusiin edullisempiin kulutuslainoihin, huomataan että lainoista on tullut keskimäärin jopa 10 kertaa edullisempia.

Glee on myös kova tekemään markkinointia, jonka takia saatat haluta asettaa markkinointikiellon tai poistua heidän asiakaslistoilta. Tämä onnistuu helposti lähettämällä tekstiviestin ESTO tai KIELTO numeroon 16135.

Ketä on Glee lainapalvelun takana?

Gleen lainoista vastaa Suomen Rahoitusyhtiö Oy, joka omistaa glee.fi sivuston ja brändin. He ovat erikoistuneet tarjoamaan asiakkailleen pienlainoja nopeaan rahan tarpeeseen. Yrityksen y-tunnus on 2260968-5 ja se toimii rekisterien mukaan osoitteessa PL 108, 00121 Helsinki.

Yrityksen asiakaspalvelun tavoittaa puhelimella numerosta 0600 04 660 tai sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@glee.fi. Palvelu on avoinna kysymyksille 8-16 välisenä aikana arkisin, mutta lainahakemuksia vastaanotetaan 24 tuntia vuorokaudessa.

Päivitys vuonna 2023: Glee on lopettanut toimintansa jo useita vuosia sitten. Suosittelemme hakemaan pikalainoja nykyään kilpailuttamalla lainat. Lainojen kilpailutus onnistuu palvelussamme muutamassa minuutissa.

Kokemuksia Gleen lainoista ja pikavipeistä

Verkosta löytyy edelleen useita kokemuksia Gleen myöntämistä lainoista. Monet ovat kehuneet lainapalvelun olleen erinomainen verrattuna muihin vastaaviin ja jopa pärjänneen hintakilpailussa erityisen hyvin.

Kuitenkin esimerkiksi Suomi24 sivustolta löytyy kommentteja, jossa Gleen palvelu on rinnastettu Avippiin ja Siljalainaan, jotka ovat markkinoineet pikaluottoja erityisen kovin vuosia sitten.

Yksi kommentti Suomi24 sivustolta menee näin: ” Tuohan on samojen virolaisten sivusto, jotka aikaisemmin huijasivat ihmisiä sivustoilla glee, siljalaina ym. Kannattaa kiertää kaukaa. Netissä on muitakin palveluja.”

Me olemme henkilökohtaisesti sitä mieltä, että olipa Gleen toiminta aikanaan millainen tahansa, voit hakea nykyään palvelumme avulla edullista pikalainaa, jonka korko on vain muutaman prosentin ja lainat maksetaan heti.

Käyttämällä Luotto.net palvelua varmistat, että et enää koskaan maksa lainastasi liikaa.

Onkohan Gleen nimi peräisin vuosien takaisesta hittisarjasta, josta tuli maailmanlaajuinen ilmiö, jolloin he olisivat yrittäneet hyötyä tunnistettavasta nimestä.

Hae pikalainaa Luotto.net palvelusta pienellä korolla

Me haluamme varmistaa, että saat mahdollisimman selkeän kuvan sinulle mahdollisesti tarjoilla olevista lainoista. Toimita lainahakemus palveluumme ja me kilpailutamme hakemuksesi yli 25 pankilla ja rahalaitoksella.

Voit saada siis yhdellä hakemuksella monia tarjouksia, joita on helppo vertailla keskenään. Näet selkeästi kulut eriteltynä ja todellisen vuosikoron siten, että pystyt kilpailukykyisesti vertailemaan saamiasi lainatarjouksia keskenään. Huomaat nopeasti kuinka paljon olisit voinut menettää rahaa, jos et olisi käyttänyt maksutonta kilpailutuspalveluamme.

Lyhykäisyydessään palvelumme käyttäminen menee näin:

  1. Valitse lainasumma ja maksuaika. Laskurimme näyttää mahdolliset lyhennykset laina-ajalle.
  2. Täytä maksuton hakemus ja lähetä se meille.
  3. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti eteesi.
  4. Valitse lainatarjousten joukosta paras.
 

Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, joten voit hyväksyä tai hylätä ne mielesi mukaan. Et voi vahingossa nostaa kallista lainaa tilillesi, sillä lainan nostaminen pitää vielä erikseen vahvistaa pankkitunnuksilla.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea Gleeltä pikavippiä?

Kukaan ei voi hakea enää Gleeltä pikavippiä sillä kyseinen palvelu on lopettanut toimintansa, eikä enää myönnä uusia lainoja.

Voiko opiskelija saada lainaa?

Opiskeleminen ei ole este lainan saamiselle. Meiltä myös opiskelijat saavat lainaa, sillä usein heillä on suurin tarve saada rahoitusta, kun vakituista työtä harvemmin on.

Miten löydän parhaan korvaavan lainan?

Löydät parhaan korvaavan lainan minuuteissa palvelumme avulla. Täytä lyhyt hakemus ja me löydämme parhaat lainat nopeasti.

Mikä on pikalainan korko?

Pikalainojen korko voi olla mitä tahansa 4 - 20 prosentin väliltä. Lopullinen korkotasosi selviää vain kilpailutuksen avulla.

Voinko saada lainaa ilman liitteitä?

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Voiko työttömänä saada lainaa?

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. Monet työttömäksi joutuneet ovat suurimmassa lainan tarpeessa, kun vakituisia tuloja ei enää ole. Etenkin ansiosidonnaisen aikana on vielä mahdollista saada myös suurempia lainoja, jolloin voi toivoa ettei työttömyys jatku kauemmin.