Siirry suoraan sisältöön

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Sisustuslaina ilman vakuuksia

Sisustuslaina on helppo tapa laittaa oma koti uuteen uskoon. Täytä ilmainen ja nopea hakemus palvelussamme ja saat useita lainatarjouksia heti!

Lainalaskurin avulla voit suunnitella valmiiksi tulevan sisustuslainan lyhennykset kätevästi ennen lainan hakemista.

Sisustuslainan kilpailuttaminen säästää aikaa ja rahaa. Sinulla on 30 vuorokautta aikaa pohtia otatko lainan vastaan vai et, sillä lainatarjoukset eivät ole sitovia.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
76.19€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Sisustuslaina kannattaa kilpailuttaa

Oletko pohtinut miten saisit muutettua arkea hieman värikkäämmäksi tai kotia uudenlaiseksi ilman liian suuria investointeja tai uuden asunnon hankkimista?

Huoneen sisutus on helppoa ja hauskaa, mutta lainan / rahoituksen hakeminen sisustamista varten ei välttämättä tunnu yhtä helpolta.

Onneksi Luotto.net auttaa sinua selvittämään parhaat sisustuslainat. Voit valita lainasummaksi mitä tahansa 500 ja 60 000 euron väliltä ja takaisinmaksuajaksi 1 -15 vuotta.

Lainalaskurimme avulla voit helposti laskea kuinka suuria lyhennyksiä voit maksaa. Se autta myös valitsemaan järkevästi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Jos tarvitset vielä lisää apua, chattimme palvelee sinua varsinaisessa hakemuslomakkeessa.

Lainan todellinen vuosikorko voi vaihdella merkittävästi, mutta nimelliskorko on yleensä 4 – 20 prosenttia. Emme itse pysty vaikuttamaan palvelumme kautta myönnettyjen lainojen korkoon, sillä yhteistyökumppanimme tekevät lainatarjoukset aina henkilökohtaisesti emmekä voi vaikuttaa niihin.

Hae sisustuslainaa Luottonetin avulla

Hae vakuudetonta sisustuslainaa helposti meiltä. Lainojen kilpailuttaminen mahdollistaa parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytymisen.

Tarvitsitpa sitten perinteistä remonttilainaa, autolainaa, häälainaa tai sisustuslainaa me autamme sinua löytämään parhaat tarjoukset joka ratkaisuun, sillä emme kysy mihin lainasi käytät.

Mutta kuka voi hakea lainaa sisustamista varten?

Me autamme kaikkia täysi-ikäisiä Suomen kansalaisia, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti – löytämään halvimmat sisustuslainat.

Entä kannattaako sisustuslainaksi valita joustoluotto vai kulutusluotto?

Joustoluotto voi sopia paremmin sisustuslainaksi, koska voit nostaa rahaa käyttötilillesi aina tarvittaessa. Sen sijaan kulutusluotto sopii paremmin remonttilainaksi, jossa rahaa tarvitaan kerralla enemmän.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse murehtia tällaisia kysymyksiä tässä vaiheessa. Toimita hakemus meille ja me näytämme sinulle mitä lainoja voit saada.

Onko sisustuslainan hakeminen fiksua?

Lainan hankkiminen sisutamista varten voi kuulostaa hölmöltä, mutta sitä se ei todellakaan ole. Nimittäin kodin sisutustuksen uusiminen tai pintaremontointi saattaa nostaa kotisi / asuntosi arvoa merkittävästi.

Ainoa asia joka on hölmöä yleisesti lainan hakemisessa on lainojen kilpailuttamatta jättäminen, sillä koroissa voi säästää rahaa jopa tuhansia euroja.

Tavallisesti sisutuslainat ovat 3 – 7 tuhannen euron suuruisia, jolloin erot lainojen koroissa voivat olla satoja euroja kuukaudessa.

Me autamme sinua hakemaan lainaa fiksusti kilpailuttamalla lainasi jopa 60 000 euroon asti yhdellä hakemuksella. Tavoitat jopa 25 pankkia ja rahalaitosta kerralla.

Hae lainaa vastuullisesti

Lainan hakeminen netistä on erittäin helppoa ja nopeaa, mutta silti on erittäin tärkeää laskea tarkkaan, kuinka suuria lyhennyksiä voit tehdä tai kuinka suurta lainaa sinun kannattaa ylipäänsä hakea.

Liian suuri laina voi aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia kotitalouksille, kun ostovoima heikkenee. Riski korostuu merkittävästi etenkin taloudellisesti haastavina aikoina, kun elintarvikkeiden ja muiden pakollisten tuotteiden hinta nousee inflaation myötä.

Tähän liittyen, emme voi riittävästi korostaa kuinka helppoa ja tärkeää lainojen yhdistäminen on. Yhdistämällä lainat voi samantien vaihtaa kalliimmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja säästää jopa tuhansia euroja.

Kaikki olemassa olevat lainat kannattaa aina kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Näin varmistat ettet koskaan maksa lainastasi liikaa korkoja ja kuluja.

Usein kysyttyä

Mikä on sisutuslaina?

Sisustuslaina on kodin pintaremonttiin tai sisustamiseen tarkoitettu käyttölaina, joka voi parhaimmillaan nostaa asunnon arvoa.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Laina maksetaan käyttötilillesi 15 minuutin kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sinulle heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Tarvitsenko vakuuksia sisutuslainan hakemiseen?

Kaikki palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Ainoa vaatimus on riittävät tulot ja puhtaat luottotiedot.

Voiko sisutuslainan maksaa nopeammin takaisin?

Tottakai voi. Saat itse päättää lainasi takaisinmaksuajan ja halutessasi voit maksaa sen takaisin jopa kerralla, jos vain mahdollista.

Mikä on sisutuslainan korko?

Sistuslainan korko vaihtelee 4 - 20 prosentin välillä, mutta todellinen vuosikorko voi olla mitä tahansa 4 -38 prosentin väliltä. Todellinen vuosikorko tarkoittaa kaikkia lainaan liittyviä kuluja.

Mihin sitoudun hakiessani lainaa?

Et sitoudu mihinkään, sillä palvelumme käyttäminen on maksutonta ja lainatarjoukset eivät ole sitovia.