Siirry suoraan sisältöön

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Mikään pankki ei voi myöntää lainaa jokaiselle, mutta selvityksemme mukaan on kuitenkin nähtävissä selkeitä eroja eri luotonantajien hakemusten hyväksymisprosenteissa.

Tässä artikkelissa otimme selvää, mistä pankeista on helpoin saada lainaa.

Ennen, kun jatketaan eteenpäin itse artikkeliin voin todeta, että Luotto.net palvelu auttaa tavoittamaan yli 25 pankkia ja luotonantajaa yhdellä kertaa.

Joten voi olla, että meidän palvelusta löydät pankin joka myöntää helpoiten lainaa.

Mikä kivijalkapankki myöntää helpoiten lainaa?

Tavallisista pankeista helpoiten lainoja myöntävät Aktia ja POP-pankki, etenkin jos kyseessä on pienempi vakuudeton laina. Tämä johtuu siitä, että nämä molemmat pankit ovat mukana monien lainan kilpailutusta tekevien palveluiden yhteistyökumppaneina ja osallistuvat siten kilpailutukseen.

Kokeilimme myös hakea lainaa suoraan pankista ilman lainanvälityspalvelua ja huomasimme, että esimerkiksi Osuuspankki ja Nordea olivat valmiita tarjoamaan lainojaan myös löyhemmin kriteerein, mutta huomattavasti korkeammalla korolla.

Monet lainanhakijat eivät kuitenkaan meinaa saada miltään pankilta tai palvelulta lainaa. Usko pois, me teemme parhaamme löytääkseemme asiakkaillemme parhaat lainatarjoukset. Loppujen lopuksi emme voi itse vaikuttaa saamiisi lainatarjouksiin, koska luotonantajat tekevät ne itse jokaisen lainanhakijan kohdalla.

Katsotaan seuraavaksi miten yksityiset rahoittajat ja luotonantajat pärjäävät tavallisten pankkien hyväksymisprosenteille. Voiko niiltä saada helpommin lainaa?

Mistä luotonantajalta tai nettipankista saa helpoiten lainaa?

Olemme kilpailuttaneet asiakkaillemme tuhansia lainatarjouksia ja olemme huomanneet selkeän trendin. Yleensä pienempiä lainoja myöntävät rahoitusyhtiöt pystyvät tarjoamaan lainaa löyhemmin / helpommin ehdoin kuin suurempia lainoja tarjoavat yritykset.

Tämä johtuu siitä, että pienemmissä lainoissa myös pankkien ja rahoittajien riskit ovat huomattavasti pienempiä. Muutama rahoituslaitoksen nimi kuitenkin nousee ylitse muiden, esimerkiksi Ferratum, Resurs Bank, Bigbank, Komplett Bank ja Collector Bank ovat pystyneet tekemään erinomaisia lainatarjouksia myös henkilöille, jotka ovat olleet työttömiä tai heidän tulonsa ovat juuri ja juuri täyttäneet vaatimustason.

Helpoin tapa varmistaa parhaan luotonantajan / pankin löytyminen on käyttää maksutonta palveluamme lainatarjousten pyytämiseen. Kaikki lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta hakemisesta.

Miten saada helpoiten lainaa?

Helpoin tapa saada lainaa on käyttää apunaan Luotto.net maksutonta lainojen kilpailutuspalvelua, jossa hakemus toimitetaan suoraan yli 25 yhteistyöpankille, jotka voivat tehdä tarjoukset sinulle suoraan yhden hakemuksen perusteella.

Tällä tavalla tiedät heti, mitkä pankit ovat valmiita lainaamaan sinulle rahaa. Suuremmissa lainoissa saatat kuitenkin joutua toimittamaan palkka- tai eläketodistuksen suoraan luotonantajalle, jonka tarjouksen haluat hyväksyä.

Miksi pankit eivät ole valmiita myöntämään lainaa kaikille?

Valitettavasti luotonantajat asettavat omat kriteerinsä lainaamiselle itse. Samalla myös lainsäädäntö vaikuttaa siihen, kuinka suuria riskejä pankit voivat lainaamisen suhteen ottaa, sillä kuluttajia ei saa velkaannuttaa eli heille ei saa tarjota suurempaa lainaa, kuin mistä ovat valmiita selviytymään. Toiset eivät välttämättä saa lainaa ollenkaan.

Seuraavassa osiossa annamme niille vinkkejä, jotka kerta toisensa jälkeen saavat hylätyn lainahakemuksen tai eivät saa yhtäkään tarjousta.

Miksi en saa lainaa?

Lainapäätöksen hylkäämiselle voi olla monia perusteita. Yksi tyypillisimmistä hylkäämisperusteista on liian suuri lainasumma tai liian suuret lyhennykset omiin tuloihin nähden. Tämä on helppo testata hakemalla lainaa uudestaan pienemmällä lainasummalla.

Toinen merkittävä hylkäysperuste on maksuhäiriömerkintä. Suomessa laki kieltää luotonantajia lainaamasta rahaa henkilöille, joilla ei ole puhtaat luottotiedot. Eli Suomessa on haastavaa saada lainaa ilman luottotietoja.

Paras neuvo hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi on ottaa hakemukseen mukaan yhteishakija. Yhteishakijan avulla haettu laina auttaa saamaan lainaa huomattavasti todennäköisemmin ja merkittävästi paremmalla korolla. Se on helppoa, aloita hakemuksen täyttäminen ja ilmoita rinnakkaishakija kohtaan, jossa kysytään tuleeko lainaan yhteishakija.

Viimeisin vinkki puoltavan lainapäätöksen saamiseksi tai ylipäänsä lainatarjousten saamiseksi on hakea lainaa uudestaan säännöllisin väliajoin. Pankit saattavat aika ajoin kiristää omaa politiikkaansa siten, että esimerkiksi tulorajoja tai ikärajaa nostetaan.

Hae lainaa helposti - yksi hakemus, monta tarjousta jopa 60 000 euroon asti

Aloita lainan hakeminen tästä. Me pyrimme löytämään parhaat lainatarjoukset sinulle. Helpoin tapa hakea lainaa!

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.