Siirry suoraan sisältöön

Lomalaina pienellä korolla

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Lomalaina pienellä korolla

Hae edullinen lomalaina netistä helposti ja vaivattomasti Luottonetin avulla. Haluatko ottaa irti arjesta ja toteuttaa unelmiesi loman? Me autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen matkalainan, jolla rahoitat reissusi.

Aloita valitsemalla lainalaskurilla sopiva lainasumma ja maksuaika ja siirry kilpailuttamaan parhaat vaihtoehdot.

Ensimmäiset lainatarjoukset voivat edessäsi vain minuuteissa. Sopivan tarjouksen löydyttyä lomalaina maksetaan tilillesi heti.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
120.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Lomalainalla matkustat turvallisesti

Suomessa lomalainoja haetaan paljon verrattuna muihin EU maihin. Tämä johtuu siitä, että me suomalaiset olemme onnellisessa tilanteessa töiden suhteen ja pystymme ottamaan irti arjesta muita helpommin.

Matkustaminen on kätevä tapa vähentää stressiä ja perehtyä muiden maiden kulttuureihin esimerkiksi kaupunkiloman muodossa tai vaihtoehtoisesti täysin löhöillen etelän rannoilla. Reissun jälkeen akut on ladattu ja työtkin maistuvat huomattavasti paremmalta.

Suomalaiset rakastavat lämpimästä vaikka oma maamme on melko kylmä ympäri vuoden. Etenkin Thaimaa ja Espanja houkuttelevat lomalaisia ympäri vuoden.

Me autamme sinua löytämään edullisimman lomalainan riippumatta matkakohteestasi tai matkan tarkoituksesta. Rahoitus järjestetään turvallisesti ja nopeasti hakemuksessa ilmoittamallesi tilille.

Vaihtoehtoisesti voit saada tarjouksia myös joustoluotoista, joiden avulla nostat reissunpäällä rahaa käyttötilillesi aina tarvittaessa. Se on myös turvallista, kuten luottokortin käyttö.

Myös häät on mahdollista järjestää ulkomailla, esimerkiksi häälainan avulla.

Lomalaina vai luottokortti?

Olemme monesti sivuillamme puhuneet, kuinka kalliita luottokortit ja osamaksut ovat. Tavallisten luottokorttien korko joita lomamatkoilla yleensä käytetään on aina 20 prosentin luokkaa, mutta voit saada lainaa myös ilman korkoa, jos maksat velkasi takaisin 30 vuorokauden kuluessa.

Itse asiassa monet käyttävät matkustellessa luottokorttia aina pankkikortin sijaan turvallisuussyistä.

Hyvä henkilökohtainen vinkkini on, että jos sinulla on nykyisiä luottokortti velkoja esimerkiksi aikaisemmista lomareissuista, kannattaa maksaa ne pois uudella isommalla yhdistelylainalla, jolla voit vielä rahoittaa uuden lomamatkankin ja vieläpä edullisesti.

Mutta kuka voi hakea lomalainaa ylipäänsä?

Kuka voi saada lomalainaa?

Palvelumme kautta kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja joka asuu Suomessa voi hakea lainaa. Tulojen on oltava kuitenkin säännölliset, jotta luotonantajat voivat tehdä riittävän hyviä tarjouksia.

Luotonantajat tekevät kaikki lainatarjoukset aina hakemuksen ja henkilökohtaisten tietojen perusteella, jolloin et voi ottaa liian kallista lainaa tai sellaista rahoitusta, jota tulosi eivät riittäisi maksamaan takaisin.

Lomalaina äkkilähtöä varten

Äkkilähdöt ovat monesti niitä parhaimpia ja edullisimpia reissuja. Monet äkkilähdöt ovat huomattavasti edullisempia kuin tavalliset matkanjärjestäjien tarjoamat kokonaisuudet vaikka ottaisit lomalainan.

Äkkilähtötarjouksiin on kuitenkin tartuttava nopeasti, sillä nopeat syövät hitaat. Me autamme saamaan näppärän reissuluoton vain muutamassa minuutissa lainan hakemisesta, jolloin koko prosessi aina lainan hakemisesta sen tilille saamiseen vie vain 15 minuuttia.

Täytä siis hakemus nyt ja katso minkälaista lomalainaa sinulle tarjotaan.

Hae lainaa vastuullisesti

Lainan hakeminen netistä on erittäin helppoa ja nopeaa, mutta silti on erittäin tärkeää laskea tarkkaan, kuinka suuria lyhennyksiä voit tehdä tai kuinka suurta lainaa sinun kannattaa ylipäänsä hakea.

Liian suuri laina voi aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia kotitalouksille, kun ostovoima heikkenee. Riski korostuu merkittävästi etenkin taloudellisesti haastavina aikoina, kun elintarvikkeiden ja muiden pakollisten tuotteiden hinta nousee inflaation myötä.

Tähän liittyen, emme voi riittävästi korostaa kuinka helppoa ja tärkeää lainojen yhdistäminen on. Yhdistämällä lainat voi samantien vaihtaa kalliimmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja säästää jopa tuhansia euroja.

Kaikki olemassa olevat lainat kannattaa aina kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Näin varmistat ettet koskaan maksa lainastasi liikaa korkoja ja kuluja.

Kuinka suurta lomalainaa voin saada?

Tyypillisin lomalaina on jotain 1000 ja 5000 euron väliltä, mutta oikein suuret haaveet saattavat vaatia jopa kymmenien tuhansien eurojen lomalainan etenkin, jos haluat majoittua useita kuukausia hulppeissa all-inclusive olosuhteissa.

Luotto.net palvelusta on mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 euroa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Tarjoukset tekevät sinulle yli 25 pankkia ja rahalaitosta, jotka tekevät yhteistyötä kanssamme.

Lainan takaisinmaksuaikaan saa itse vaikuttaa. Voit käyttää hakemuksessa olevaa laskuria apunasi suunnitellessasi sopivaa kuukausilyhennestä. Laina-ajan voi valita miksi tahansa 1 ja 15 vuoden väliltä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitä lyhyempi takaisinmaksuaika, sitä pienemmät lainakustannukset. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin myös kerralla tai nopeammalla aikataululla.

Sinulle saattaa vapauta myös lomarahat nykyisten lainojen yhdistämisellä, sillä etenkin kulutusluottojen korot saattavat olla niin korkeat, että maksat tälläkin hetkellä satoja euroja kuukaudessa liikaa.

Edullinen lomalaina Luottonetistä

Luotto.net on suomalainen lainojen vertailemiseen ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, joka tekee kaikkensa löytääkseen sinulle edullisimmat lainat.

Kilpailutamme puolestasi yli 25 pankkia ja luotonantajaa, jolloin saat selkeän kuvan Suomen lainamarkkinoista. Palvelussamme on mukana niin digipankkeja kuin perinteisiä pankkeja sekä tavallisia yksityisiä rahoituslaitoksia.

Voit hakea luottoa 500 – 60 000 euroa muutamassa minuutissa. Kaikki tarjoamamme lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajaa.

Ainoa edellytys lainan saamiseksi on täysi-ikäisyys ja säännölliset tulot. Lainaa ei voi saada ilman luottotietoja, sillä yhteistyökumppanimme pitävät erityisen tarkkaa huolta asiakkaidensa maksukyvystä ja taloudesta.

Usein kysyttyä

Miten haen lomalainaa?

Aloita valitsemalla sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Täytä ja lähetä hakemus. Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Mitä lainan hakeminen maksaa?

Palvelumme on sinulle täysin ilmainen. Voit koska tahansa pyytää lainatarjouksia, jotka eivät sido ottamaan lainaa vastaan.

Voinko nostaa lainan vahingossa tililleni?

Lainaa ei voi nostaa vahingossa tilille, sillä lainasopimus pitää erikseen vielä allekirjoittaa pankkitunnuksila valitsemasi luotonantajan kanssa.

Mitä lomalaina maksaa?

Lomalainan kulut koostuvat koroista ja muista lainasta perittävistä mahdollisista palkkioista. Saat selkeän kuvan mitä laina maksaa, kun pyydät tarjoukset palvelustamme nyt.

Voinko saada lainaa ilman liitteitä?

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Miksi en saanut lainaa?

Syitä sille miksi et saanut lainatarjouksia voi olla useita. Emme voi vaikuttaa luotonantajien tekemiin päätöksiin, sillä kaikki pankit tekevät tarjoukset täysin itsenäisesti emmekä voi vaikuttaa niihin.

Mikä on edullisin lomalaina?

Edullisinta lomalainaa ei voi mitenkään tietää etukäteen. Paras tapa selvittää parhaat reissuluotot on kilpailuttaa lainat palvelussamme maksutta.

Mikä laina-aika kannattaa valita?

Saat itse päättää lainasumman ja takaisinmaksuajan. Voit käyttää apunasi palvelustamme löytyvää laskuria, joka näyttää kunkin lainasumman ja takaisinmaksuajan kohdalla mahdolliset lyhennykset.