Siirry suoraan sisältöön

Lainatarjous näppärästi netistä!

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Lainatarjous näppärästi netistä!

Hae edullinen lainatarjous muutamassa minuutissa! Palvelumme avulla säästät runsaasti aikaa ja rahaa sillä yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia jopa yli 25 pankilta ja luotonantajalta.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta eikä lainojen vertaileminen sido sinua mihinkään. Voit tutustua saamiisi lainatarjouksiin rauhassa, sillä ne ovat voimassa 30 vuorokautta.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
175.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Luotto.net näyttää sinulle jopa 25 lainatarjousta

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta siitä kuinka suurta lainaa tarvitset. Pienikorkoinen laina tuo aina merkittävästi säästöä ja sellaisen voi löytää vain kilpailutuksen avulla.

Monet asiakkaamme ovat saaneet huomattavasti edullisempia lainatarjouksia kuin muualta.

Me autamme sinua vertailemaan suomen lainamarkkinat tehokkaasti ja nopeasti. Jo pienellä silmäyksellä saat selkeän kuvan siitä, mitä lainoja voit hakea.

Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita tarjouksia.

Paras lainatarjous kilpailutuksen avulla

Lainojen kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, että lainan korko on paras mahdollinen. Voit pienemmissä ja suuremmissa lainoissa säästää jopa tuhansia euroja. Kilpailutuksessa lainahakemuksesi toimitetaan yhteistyökumppaneillemme, jotka tekevät sinulle tarjouksen hakemuksesi perusteella.

Halutessasi voit pyytää lainatarjouksen jokaiselta luotonantajalta erikseen, mutta se on työlästä ja vie runsaasti aikaa. Me yhdistämme sinut ja pankit vain muutamassa minuutissa, yhden hakemuksen avulla.

Voit hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Me varmistamme, ettet koskaan maksa lainastasi liikaa olipa kyseessä suuri tai pieni laina.

Korot vaihtelevat huomattavasti eri lainanantajien välillä ja se tekeekin lainojen kilpailuttamisesta tärkeää. Nykyään kilpailutuksissa on mukana jopa perinteisiä pankkeja sekä ulkomaalaisia digipankkeja.

Siirry siis täyttämään lainahakemus palvelussamme ja me toimitamme tarjoukset eteesi muutamassa minuutissa. Saat vielä erikseen muistutuksen uusista lainatarjouksista sekä sähköpostilla, että tekstiviestillä.

Kaikki palvelumme kautta saadut lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä, eli ne ovat käytännössä jo lainalupauksia. Niitä ei kuitenkaan tarvitse ottaa vastaan, eli ne eivät ole saajalleen sitovia.

Lainojen yhdistely on helppo tapa säästää

Lainatarjousten kilpailuttaminen on kätevä tapa säästää, mutta niin on myös lainojen yhdistely. Jos sinulle on kertynyt ylimääräisiä lainoja tai osamaksuja, sinun kannattaa pyytää tarjoukset yhdistelylainasta.

Jos löydät edullisemman yhdistelylainan kuin aikaisemmat lainasi, voit maksaa ne sillä pois jolloin jäljelle jää entistä edullisempi laina jota on helpompi jatkossa lyhentää.

Lainojen yhdistäminen vie yhtä vähän aikaa kuin minkä tahansa muun lainatarjouksen pyytäminen netistä. Voit siis pyytää sekä tavallisia lainatarjouksia, että suurempia yhdistelylainatarjouksia palvelustamme.

Suosittelemme, että kilpailutat lainasi aina säännöllisesti jotta varmistat ettet koskaan maksa liikaa lainastasi. Vähintään kerran vuodessa lainojen korko on hyvä tarkistaa, samalla tavalla kuin pankit tarkistavat Euribor korkosi 1, 3 tai 12 kuukauden välein.

Mikä on vakuudettomista lainoista annettu lainatarjous?

Palvelumme avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Vakuudettomat lainat eivät vaadi vakuuksia tai takaajia, mutta hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Kaikki palvelumme kautta haetut lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä (lainalupaus), mutta ne eivät ole sitovia.

Lainatarjouksella tarkoitetaan lupausta lainata rahaa, joka asiakkaan tarvitsee vain hyväksyä. Palvelussamme lainaa ei voi vahingossa ottaa vastaan, vaan sen hyväksyminen pitää tehdä erikseen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Me autamme sinua toteuttamaan arjen pienemmät ja isommatkin haaveet, mutta siten ettet joudu maksamaan ylimääräistä lainoistasi. Olipa tarpeesi sitten uusi auto osamaksulla tai tavallista suurempi kulutusluotto, voit koska tahansa tarkistaa omat lainatarjoukset palvelustamme.

Kaikkien palvelumme kautta haettujen lainojen maksuaika on 1-15 vuotta, johon saa itse vaikuttaa lainahakemuksessa. Sinun kannattaa kuitenkin lainalaskurimme avulla selvittää minkälaisia lyhennyksiä on järkevä maksaa (ei liian korkeita, muttei liian pieniäkään jotta laina lyhenee järkevästi).

Kilpailuta lainatarjoukset meillä

Lainojen kilpailutus ja vertailu palvelumme avulla löydät uusia edullisia lainatarjouksia näppärästi. Olipa tarpeesi pieni tai suuri laina ja käyttökohteesi mikä tahansa, me autamme sinua selvittämään parhaat vaihtoehdot nopeasti.

Yhdellä hakemuksella voit saada jopa yli 25 lainatarjousta!

Eri pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erilaisia lainatuotteita joiden korot ja kulut vaihtelevat merkittävästi. Vaikka lainatarjoukset ovat usein henkilökohtaisia ja ne on räätälöity yksittäisen hakijan tietojen perusteella, jotkin luotonantajat tarjoavat toinen toistaan kalliimpia ratkaisuja.

Et tiedä mikä palvelu on kallis ja mikä edullinen, ellet käytä palvelumme kaltaista luotto asiantuntijaa. Esimerkiksi 1000 euron pieni laina voi kustantaa joko 20 euroa tai jopa 100 euroa, jos sitä ei kilpailuteta.

Joten kuvittele, kun kyseessä on suurempi laina kuinka paljon maksaisit ylimääräistä ellet hakisi ilmaisia kilpailutettuja lainatarjouksia.

Usein kysyttyä

Kuka voi saada edullisia lainatarjouksia?

Edullisia lainatarjouksia voi saada kuka tahansa palvelumme käyttäjä, mutta se edellyttää, että olet täysi ikäinen suomen kansalainen jolla on puhtaat luottotiedot

Ovatko lainatarjoukset sitovia?

Yksikään palvelumme kautta saatu lainatarjous ei ole sitova, mutta ne ovat luotonantajan puolelta sitovia jos haluatkin nostaa lainan itsellesi.

Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?

Voit ilmoittaa hakemukseesi mukaan yhteishakijan, jonka avulla lainan todellinen vuosikorko on edullisempi ja lainatarjoukset parempia

Miksi lainojen kilpailuttaminen on järkevää?

Lainojen kilpailuttaminen on helppo tapa vertailla lainatarjouksia keskenään. Tällä tavalla säästää niin aikaa kuin rahaakin.

Mikä on alustava lainatarjous?

Alustava lainatarjous tarkoittaa, kun saat pankilta lainatarjoukset voit hyväksyä tai hylätä sen, mutta pankki on sitoutunut siihen. Tämä termi on hyvin yleinen asuntolainojen kanssa.

Kuinka kauan lainatarjous on voimassa?

Lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta siitä päivästä kun olet saanut ne. Voit tuona aikana päättää hyväksytkö vai hylkäätkö jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Onko lainatarjous sama kuin lainalupaus?

Kyllä, lainatarjous ja lainalupaus tarkoittavat samaa. Pankki on tehnyt sinulle tarjouksen / lupauksen, joka sitoo pankkia muttei sinua.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on pankin tai luotonantajan tekemä tarjous, joka toimitetaan ennen varsinaista lainasopimusta. Lainatarjous pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät tiedot, kuten korot ja kuluerittelyt, lainasumman ja maksuajan.