Siirry suoraan sisältöön

Käyttölaina heti tilille

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Käyttölaina

Hae käyttölainaa palvelustamme valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika. Laskurimme näyttää sinulle arvioidun kuukausilyhennyksen lainallesi.

Täytä lyhyt ja nopea lainahakemus, jonka jälkeen voit saada useita tarjouksia yli 25 pankilta ja rahalaitokselta.

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä saadut lainatarjoukset ole sitovia. Voit siis omassa rauhassa tutustua käyttöluotto tarjouksiin, jotka ovat voimassa 30 vuorokautta niiden saamisesta.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) lyhennys*
200.00€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Erinomainen⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Arvosana 4.8 / 5 perustuen 200 arvosteluun

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐29.12.2022
Petri Silvo
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Maiju Viitanen
Sain tarvitsemani lainan
Toivoin saavani riittävän edullista lainaa kodin hankintoihin. Siinä onnistuitte hienosti, kiitos!
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐1.1.2023
Jesse Ritala
On hyvä kiitos
Palvelu oli hyvä, kiitos.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐19.2.2023
Vesa Immonen
Yhdistin lainani helposti
Onneksi törmäsin mainokseenne facebookissa, nyt lyhennykset ovat puolet pienempiä.

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Joten etsitpä sitten sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa, autolainaa tai mitä tahansa muuta lainaa, voit hakea sitä avullamme. Palvelumme kautta tarjotut lainat joustavat tilanteesi mukaan.

Pienet tai suuret lainat

Tarvitsitpa sitten pienempää 1000 euron lainaa tai suurempaa 60 000 euron lainaa tai mitä tahansa siltä väliltä, saat sen meiltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Saat itse päättää haluamasi laina-ajan ja luotonantajat tekevät tarjoukset sinulle sen mukaisesti. Näin voit itse vaikuttaa lainasi lyhennyksiin.

Parhaat syyt valita Luotto.net laina

Luotto.net on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin muissa rahoituspalveluissa, saat kauttamme yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia joista saat itse valita parhaimman.

Palvelumme kautta haetut lainat ovat vakuudettomia eivätkä ne vaadi takaajia. Lisäksi kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia, eli lainan nostaminen pitää vielä erikseen hyväksyä.

Järkevä hinnoittelu

Laitamme saamasi lainatarjoukset selkeään järjestykseen, jotta näet lainojen todellisen hinnoittelun. Jokainen saamasi lainatarjous on räätälöity juuri sinulle.

Lainapäätös heti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Ensimmäiset lainatarjoukset saat eteesi vain minuuteissa.

Luotettava ja vastuullinen lainapalvelu

Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ja rahalaitokset kuuluvat finanssivalvonnan alaisuuteen.

Asiakaspalvelu aina tavoitettavissa

Hakemusta täyttäessäsi saat käyttöösi chatin, jossa sinua palvellaan kaikissa kysymyksissä.

Hae tarpeisiisi sopiva laina nyt

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti – sinä päätät minkä lainatarjouksen valitset. Kaikki lainat ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Usein kysyttyä

Palvelumme avulla käyttölainaa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakituinen osoite Suomessa.

Pienin palvelumme kautta haettava lainasumma on 500 euroa, mutta suurin on 60 000 euroa. Mikään lainasumma ei edellytä vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuttaminen on ainoa tapa varmistaa, että valitset varmasti edullisimman mahdollisen lainan useiden lainatarjousten joukosta.

Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen ja rahat maksetaan tilillesi nopeasti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. Monet työttömäksi joutuneet ovat suurimmassa lainan tarpeessa, kun vakituisia tuloja ei enää ole. Etenkin ansiosidonnaisen aikana on vielä mahdollista saada myös suurempia lainoja, jolloin voi toivoa ettei työttömyys jatku kauemmin.

Myös käyttöluottoa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä haettu laina on edullisempi kuin yksin haettu laina. Yhteishakija kannattaa ottaa mukaan lainojen yhdistämiseen tai suurempiin.

Käyttölainaa ilman vakuuksia

Käyttölainat ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu kulutusta ja käyttöä varten. Voidaankin siis sanoa, että käyttölainat ovat eräänlaisia kulutusluottoja.

Käyttölainat ovat vakuudettomia ja nopeita rahoitustuotteita, mutta eri luotonantajien tarjonnassa on merkittäviä eroja. Nimittäin ero halvimman ja kalleimman käyttölainan välillä voi olla jopa tuhansia euroja.

Vaikka kyseessä olisi pienempi tai suurempi käyttölaina, tarjoukset kannattaa aina vertailla Luotto.net palvelun avulla ilmaiseksi.

Lainojen vakuudettomuus tarkoittaa käytännössä sitä, että ne eivät edellytä pääomaa pantiksi eivätkä ne edellytä hakijalta takaajaa.

Helppo käyttölaina netistä

Käyttölainan hakeminen netistä on helppoa ja turvallista. Sinun ei tarvitse muuta kuin valita sopiva laina-aika ja lainasumma ja toimittaa hakemus meille, jonka jälkeen me toimitamme sen eteenpäin kymmenille pankeille ja luotonantajille.

Palvelumme avulla voit siis helposti vertailla erilaisia lainatarjouksia keskenään. Saat ensimmäiset lainatarjoukset näkyviin jo muutamassa minuutissa ja halutessasi voit nostaa käyttölainan tilillesi heti.

Käyttölainan hakeminen palvelustamme edellyttää, että olet täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Myös tulojesi määrä ja säännöllisyys vaikuttaa yhteistyökumppaniemme tekemiin lainatarjouksiin.

Jos tuntuu siltä, että sopivaa lainatarjousta on vaikea saada voit täyttää uuden lainahakemuksen johon otat mukaan joko avo- tai aviopuolison tai muun yhteisvastuullisen lainan hakijan ja pyydätte lainatarjoukset yhdessä.

Paras vakuudeton laina on kilpailutettu

Vakuudettomat lainat ovat näppäriä pienempiin tai suurempiin rahantarpeisiin, mutta kuten mainittu – eri luotonantajien tekemien tarjousten välillä on merkittäviä eroja, jolloin parhaan vakuudettoman lainan löytäminen edellyttää tehokasta kilpailuttamista.

Mikä tahansa kilpailuttaminen ei ole riittävä, kuka tahansa voi kilpailuttaa muutaman lainapalvelun, mutta vain meidän kaltaisemme palvelu pystyy yhdellä hakemuksella tavoittamaan yli 25 luotonantajaa. Toisin sanoen voit saada esihyväksyttyjä käyttölainoja jopa kymmeniä.

Kilpailutus toimii siten, että lähetät lainahakemuksen palveluumme. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, toimitamme sen automaattisesti eteenpäin yhteistyökumppaneillemme, jotka vastaavaat hakemukseesi omilla ehdotuksillaan.

Saat vertailtua käyttölainat helposti selkeässä paneelissa ja jos sopiva laina löytyy, voit siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen heti.

Edullisen käyttölainan hakeminen

Käyttölainan ei pidä olla kallis. Monet asiakkaamme ovat maksaneet vuosikausia liian kalliita korkoja ja kuluja lainoistaan. He ovat ymmärtäneet, että säännöllinen lainojen kilpailuttaminen on voinut tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt.

Me suosittelemmekin kilpailuttamaan nykyiset ja vanhat lainat säännöllisesti, jos uusia edullisempia lainoja olisi saatavilla – sillä voi maksaa aikaisemmat kalliit lainat pois.

Jos lainakuluissa säästäminen kiinnostaa, voit lukea tarkemmin yhdistelylaina sivultamme.

Luotto.net palvelusta voit hakea 500 – 60 000 euroa vakuudetonta lainaa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Lainat eivät edellytä vakuuksia tai takaajia, jolloin lainahakemukset voidaan käsitellä lähes välittömästi. Parhaimmillaan käyttölaina voi olla tililläsi jo 15 minuutin kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Arvioi käyttölainan kuluja laskurimme avulla

Älä koskaan ota lainaa hetken mielijohteesta, vaan suunnittele lainan hakeminen järkevästi. Peilaa nykyisiä tulojasi mahdollisiin tuleviin lyhennyksiin ja käytä apunasi sivuiltamme löytyvää laskuria, joka antaa erinomaisen suuntaa-antavan arvion lainan tulevista kustannuksista ja potentiaalisista kuukausittaisista lyhennyksistä.

Lopulliset lainasta tehtävät lyhennykset saattavat poiketa laskurimme antamasta arviosta, joko korkeampaan tai matalampaan suuntaan.

Tämä johtuu siitä, että emme voi itse vaikuttaa palvelumme kautta tarjottujen lainojen korkoon tai muihinkaan kuluihin, sillä lopullisen lainatarjouksen tekevät palvelussamme mukana olevat yhteistyökumppanit. Kaikki saamasi lainatarjoukset on henkilökohtaisesti räätälöity juuri sinulle.

Lainatarjouksia saat niin pankeilta, rahalaitoksilta kuin ulkomaisiltakin digipankeilta. Sinun ei siis tarvitse erikseen hakea lainaa ulkomailta, vaan tavoitat samat luotonantajat suoraan palvelumme avulla.

Näin haet käyttöluottoa Luottonetin avulla

Lainan hakeminen netistä on helppoa, mutta me teemme siitä entistäkin helpompaa ja turvallisempaa. Älä enää koskaan sitoudu kalliisiin lainoihin, vaan valitse aina halvin.

Saat haettua palvelustamme käyttöluottoa helposti ja nopeasti jopa 60 000 euroa. Seuraa alapuolella olevia ohjeita ja hae halpaa käyttölainaa.

  1. Siirry sivun yläosaan ja valitse lainasumma ja maksuaika.
  2. Täytä ja lähetä lainahakemus.
  3. Vastaanota useita erinomaisia lainatarjouksia, jotka ovat esihyväksyttyjä (lainalupauksia).
  4. Sopivan lainan löydyttyä allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 

Mainittakoon vielä, että kaikki saamasi lainatarjoukset ovat ei-sitovia. Eli voit koska tahansa katsoa minkälaista lainaa on tarjoilla, eikä sitä tarvitse ottaa vastaan. Et voi vahingossa nostaa lainaa tilillesi, sillä ne pitää erikseen vahvistaa.