Siirry suoraan sisältöön

Häälaina - löydä halvin laina häitä varten

Maksuton Palvelu

✓ Lainatarjous yli 25:ltä pankilta
✓ Ilmainen lainahakemus, ilman sitoutumista

Häälaina - löydä halvin laina häitä varten

Häät tulossa? Anna meidän järjestää häiden rahoitus kuntoon, jotta teille jää aikaa häiden suunnitteluun. Edullisella häälainalla häistä voi tehdä ikimuistoiset ilman, että ikävät budjetointiin liittyvät kysymykset nousevat esiin.

Luotto.net auttaa kilpailuttamaan häälainat yli 25 pankilla ja rahalaitoksella vain yhdellä hakemuksella. Sopiva häälaina löytyy varmasti useiden lainatarjousten joukosta nopeasti.

Rahat maksetaan tilille heti, kun sopiva luotonantaja löytyy ja lainasopimus allekirjoitetaan.

Saat lainapäätöksen heti täytettyäsi ilmaisen hakemuksen.
Korkotaso on suositeltavaa tarkistaa kuukausittain.

10.000€
1.000€60.000€
5 vuotta 1 vuosi15 vuotta
Arvioitu (kk) kustannus*
116.67€
Kyllä, Luotto.net voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse rahoitustuotteiden markkinointiin liittyen.


Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido mihinkään

*Kuukausierä on laskettu 4,5 % esimerkkikorolla. Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk. Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kuka voi saada luottoa

Kuka voi saada luottoa

Mikä on Luotto.net?

Luotto.net on suomalainen rahoituspalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia asiakkaita kilpailuttamaan tarvittavat lainat ilmaiseksi. Palvelun kautta saadut lainatarjoukset eivät ole sitovia eikä niitä tarvitse hyväksyä. 

Kilpailutuksessa mukana on yli 25 pankkia – yhdellä hakemuksella tavoitamme ne kaikki puolestasi ja saat lainatarjoukset välittömästi.

Muistutuksena vielä: lainatarjous ei sido sinua mihinkään, vaan valitset itse minkä tarjouksen hyväksyt tai vaihtoehtoisesti voit hylätä ne kaikki.

Jätä hakemus heti!

Mihin tarvitset lainaa

Valitse ensin tarvitsemasi lainasumma, sekä haluamasi laina-aika ja anna sitten sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi siirtyäksesi eteenpäin.

Täytä lainahakemus

Kerro perustietosi ja ilmoita mahdollinen yhteishakija. Lähetä hakemuksesi nyt niin löydämme sinulle parhaiten sopivimman rahoituksen.

Hyväksy lainatarjous

Lähetettyäsi hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista valitset itse parhaan. Rahat siirtyvät tilillesi yleensä jo samanpäivän aikana.

Pankit ja Rahoituslaitokset

Häälaina unelmien toteuttamiseen

Häiden järjestäminen on suuri urakka joka vaatii paljon pohtimista ja pähkäilyä. Monille häiden suunnittelu ja budjetointi voi aiheuttaa runsaasti päänvaivaa, etenkin jos rahoitusvaihtoehdotkin ovat hukassa.

Anna meidän vähentää stressiä ja hoitaa häiden rahoitus kuntoon puolestasi muutamassa minuutissa.

Voit käyttää apunasi sivun yläosasta löytyvää lainalaskuria, jonka avulla sopivaa lainaa on helppoa lähteä pohtimaan. Laskuri näyttää suuntaa-antavan arvion tulevista lyhennyksistä. Hyvin tyypilliselle 10 000 euron häälainalle tulevat lyhennykset ovat noin 120 euroa kuukaudessa 10 vuoden takaisinmaksuajalla.

Takaisinmaksuaikakin on täysin itse valittavissa ja lainaa voi lyhentää myös nopeammassa aikataulussa tai tarvittaessa voi ottaa lisälainaa tai lykätä lyhennyksiä lyhennysvapaan avulla.

Häälainaa ei kannata vierastaa, monet menevät naimisiin myös vaikeissa elämäntilanteissa ja tarkoituksena on mennä naimisiin vain kerran, joten miksi säästellä?

Silti kannattaa ottaa huomioon kutienkin lainan todellinen vuosikorko joka voi vaihdella merkittävästi luotonantajsta riippuen. Onneksi me esittelemme sinulle luotonantajien tekemät tarjoukset siten, että näet todellisen kaiken huomioon ottavan vuosikoron helposti.

Kuinka paljon lainaa häitä varten kannatta ottaa?

Yleensä häiden suunnittelu alkaa tarkalla budjetoinnilla. On laskettava erikseen kuinka paljon rahaa menee syömiseen, ruokailuun ja muuhun tarjoiluun kuten juotaviin. Tämän lisäksi budjettia nostavat tilavuokrat, viihdykkeet, orkesterit tai mitä tahansa keksittekään.

Aloita siis laatimalla tarkka budjetti joko perinteisellä kynä-paperi menetelmällä tai suoraan Exceliin. Tällä tavalla saat helposti laskettua kuinka paljon lainaa häitä varten tarvitaan.

Tyypillisimpiä häälainoja ovat palvelumme kautta olleet 5000 – 10 000 euron lainat 5 ja 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Toki muutamat ökyhäätkin löytyvät yli 50 000 euron budjetilla ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla, mutta emme suosittele kuitenkaan lyömään ihan lekkeriksi.

Lainaa myös häiden jälkeen

Monet hääparit lähtevät häämatkalle, ostavat asunnon tai aloittavat remontin. Voit näppärästi yhdistää häälainan näihin muihin lainoihin. Eli hae kerralla sen verran suurempaa lainaa, että se riittää kattamaan myös häiden jälkeiset tarpeet.

Paras vinkki: hae suurempaa lainaa häitä ja häiden jälkeistä aikaa varten yhdessä puolison kanssa, jolloin laina on niin edullinen kuin mahdollista.

Hae häälainaa Luottonetin avulla

Häälainan hakeminen palvelumme avulla on helppoa ja vaivatonta. Saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella siten, että voit vertailla niiden korkoja ja kuluja helposti keskenään.

Löydät melko varmasti parhaan mahdollisen häälainan, koska voit saada tarjouksia jopa 25 pankilta ja rahalaitokselta.

Aloita siis selvittämällä laskurin avulla kuinka suurta lainaa kannattaa hakea ja miltä järkevät lainalyhennykset näyttävät.

Täytä nopea hakemus huolellisesti ja toimita se meille. Saat useita lainatarjouksia jo heti hakemuksen toimittamisen jälkeen ja viimeisetkin lainatarjoukset saapuvat sinulle viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Saat erikseen vielä ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä sitä mukaan, kun uusia lainatarjouksia saapuu sinulle.

Lopullinen lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla erillisten ohjeiden mukaisesti.

Kuka voi hakea häälainaa netistä?

Luotto.net palvelusta voi hakea jopa 60 000 euroa häälainaa aina 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla ilman vakuuksia tai takaajia.

Palvelun käyttäminen edellyttää kuitenkin säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Hakijan on edellä mainittujen lisäksi oltava Suomen kansalainen tai asunut vakituisesti Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Jotta voit saada parhaat mahdolliset lainatarjoukset eteesi, ilmoita hakemuslomakkeeseen yhteisvastuullinen lainanhakija. Luotonantajat arvostavat yhteishakijaa niin paljon, että lainan korko voi olla jopa puolet halvempi kuin silloin jos hakisit lainaa yksin.

Usein kysyttyä

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit. Suosittelemmekin ottamaan mukaan hakemukseen yhteishakijan, jolloin saadut lainatarjoukset ovat parempia.

Voiko opiskelija saada lainaa?

Opiskeleminen ei ole este lainan saamiselle. Meiltä myös opiskelijat saavat lainaa, sillä usein heillä on suurin tarve saada rahoitusta, kun vakituista työtä harvemmin on.

Mikä on häälainan todellinen vuosikorko?

Emme voi vaikuttaa palvelumme kautta saatujen lainojen korkoon tai kuluihin, sillä yhteistyökumppanimme tekevät tarjoukset. Lainan nimelliskorko voi olla mitä tahansa 4 ja 20 prosentin väliltä.

Kuinka nopeasti häälaina maksetaan tilille?

Häälaina maksetaan hakemuksessa ilmoitetulle tilille jopa 15 minuutin kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Voinko saada lainaa ilman liitteitä?

Luotto.net ei vaadi hakijoiltaan mitään liitteitä. Varaudu kuitenkin siihen, että suurempien lainojen kohdalla luotonantajat saattavat edellyttää esimerkiksi palkka- tai eläketodistusta ennen lainan maksamista.

Voiko työttömänä saada lainaa?

Työttömyys ei ole este lainan saamiselle. Monet työttömäksi joutuneet ovat suurimmassa lainan tarpeessa, kun vakituisia tuloja ei enää ole. Etenkin ansiosidonnaisen aikana on vielä mahdollista saada myös suurempia lainoja, jolloin voi toivoa ettei työttömyys jatku kauemmin.

Voiko häälainan maksaa takaisin nopeammin?

Häälainan takaisin maksamiseen voi itse vaikuttaa. Voit ensin valita lainahakemuksessa pyydetyn laina-ajan, mutta sen lisäksi voit hakea lyhennysvapaata tai maksaa lainan takaisin vaikka kerralla.

Miten löytää halvin häälaina?

Halvin häälaina löytyy vain palvelumme kaltaisen lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelun avulla. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä pankkeja ja luotonantajia.